Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vyšehrad je určitě skvěle zpracovaný nápad a Kuba Štáfek se ve své postavě vysloveně našel. Hlásí do koho může a například dementní Limberský si to rozhodně zaslouží. Nicméně se nemůžu zbavit dojmu, že například pátý díl tak strašně tlačil na pilu, že výsledná pointa byla spíš trapná, než dobrá. Nehledě na to, že ten díl skončil pomalu dřív, než skončily titulky. Pravidelnější stopáž by seriálu určitě prospěla a stejně tak si myslím, že platforma Obbod svůj smysl také moc nevymyslela. Uvidíme, s čím přijdou dál... ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...Peníze, chlast, drogy, děvky... co to je?'' ,,Vlk z Wall St...'' ,,NE! Je to Vyšehrad!'' Smál jsem se, a jak! Jediná škoda je, že to má dohromady nějakých 80 minut, takže jsem to skouknul během večera a nejspíš se mi to rychle vypaří z hlavy.  Skvělá komedie s geniálními vtipy, které však bohužel přejdou od slov k činům a... no, že by to vyloženě potřebovali. Některý jsou totiž dost nechutný, no... no asi tak. Jinak Štafek hraje skvě le, postava Laviho je skvělá. Docela netipický film (teda vlastně seriál) na české poměry.  No... já k tomu nemám co říct. Prostě tohle je neuvěřitelná slátanina, co si dle mě zaslouží 7,5-8/10      (a těším se na film:) ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

První tři díly jsou zlato. Pak to ještě ujde, ale po odchodu Prachaře (který si tak stačil zachovat důstojnost) se tvůrcům podaří doslova husarský kousek, a to, že všechny ty skvěle načrtnuté postavy během dvou dílů totálně znemožní (ponížený trenér, z Laviho udělají ještě většího dementa, než byste čekali) a kouzlo je pryč. Tam, kde to kdysi báječně oscilovalo na hraně, to jde v šestém a v sedmém díle totálně přes čáru. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, nekorektní, ulítlé, ale přitom pořád strašně zábavné. Štáfek byl vždycky příjemně hrající osobou, Prachař mě zatím také nikde nezklamal. Fotbalu rozumím asi tak jako vietnamec českému jazykolamu, takže nejrůznější reference napříč všemi deseti díly šly mimo mě. Ale i přesto jsem si tenhle netradiční seriál užil. Delší odmlka nám přinesla v druhé polovině sice slabší díly, velkolepé finále (první řady) Vyšehrad opět zase vytáhlo na jeho zasloužených 80%. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Seriál se stal tak populárním, že už existuje i vlastní Laviho kolekce oblečení – JL10. (griph)
  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)
  • Jedná se o vůbec první autorský seriál internetové televize OBBOD. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno