Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii Pod toskánským sluncem s Diane Lane v hlavní roli (nominovaná na Oscara, Nevěrná, Perfektní bouře). Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

otík 

všechny recenze uživatele

Něco jako Dobrý ročník, jen o hodně slabší a v ženském vydání. Film osciluje mezi romantikou, dramatem a příjemnou komedií, ženský pohled není až zas tak zavádějící, prim ovšem hraje stále úžasná Diane Lane v roli ženy, které se stále nedaří v budování nových vztahů po rozpadu manželství. Přesto si v tom svém životě musí najít cestu a tím může být příkladem všem, kdo životem jen tak proplouvají. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Drama v tom moc nevidím, komedie to taky určitě není, ale romantiky a humoru je tam celkem dost. Nevím proč distributor hned získává pocit, že se jedná o komedii, pokud je ve filmu několik humorných scén. Je to především příběh osamělé ženy, která je okouzlena krásným prostředím Toskánska okořeněný laskavým humorem, kde na nás dýchá pohoda proslůněného italského venkova. Diana Lane je v tomto snímku naprosto úchvatná. Film určitě zaujme a dopřeje divákovi oddech od uspěchaného světa. Navíc oproti divákovi má hlavní hrdinka jednu velkou výhodu, nemusí naléhavě řešit otázku kde vzít prostředky na financování dobrodružství, do kterého se pustila. Snímek taky otupuje hrany odporu v dnešní Evropě proti přistěhovalcům a zahraničním dělníkům. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Kýč jako bič, ale neuvěřitelně kouzelný a lahodící oku a vůbec ničím neurážející. Slunná Itálie, smekám klobouk před architektem nebo teda tím člověkem, co vybírá exteriéry a interiéry a vše tam aranžuje - bilo do očí, jak to bylo perfektní, ale bylo to krásné. K tomu tradiční italská hudba (nevím, na co brnkají, balalajka to není, tak asi nějaká kytara?), všude úsměvy, krásné počasí, krásní opálení muži, trocha slz a spousta štěstí...bylo to dokonalé. A to filmy s Diane Lane fakt nemusím! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba se podívat na něco podobného a proto mi Netflix toto nabídne :D Zahřála jsem se sluníčkem v Toskánsku ve studeném dni, podívala jsem se na krásnou Dianu Lane a "zasnila" jsem se do života v Itálii...I když nic z toho nechci :D Ale bylo to fajn - dostává to lepší 2* a už nikdy více :D ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stoprocentně účinný navozovač dobré nálady, pohody a odvahy k radikálním rozhodnutím.. :-)) romantické, milé, úsměvné, i lehounce dojemné.... co zpříjemní zimní večer, a to nejěn těm, kteří milují sluncem prozářenou pohodu nebo se chystají k radikálním změně svého života... a Diana Lane je kočka.. :-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (13)

  • Starší majiteľ Bramasole, vďačný za znamenie, že Frances (Diane Lane) je tá správna kupujúca, vykríkne: "Grazie, Santo Francesco!", keď sa Frances na hlavu vykaká vták. „Santo Francesco“ je svätý František, patrón zvierat. (Arsenal83)
  • Scéna, kdy Frances (Diane Lane) odjede s Marcellem (Raoul Bova) za jeho příbuznými, se odehrává ve skutečnosti v malebném městečku Amalfi nedaleko Neapole. Toto město je mimo jiné proslulé rodinným výrobcem místního nápoje Limoncello z vlastních sadů citronovníků na kopcích nad městem. (sinjakupre)
  • Režisér Audrey Wells chcel do filmu obsadiť skutočných poľských hercov, ktorí by si zahrali prisťahovaleckých poľských robotníkov, ale nepodarilo sa mu to pre problémy a meškania pri získavaní pracovných víz pre poľských hercov od talianskej vlády. (Arsenal83)

Reklama

Reklama