Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (393)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Stejně jako se ze mě při sledování filmu z doby normalizace nestává zapálený komunista, ani při sledování "hrdinů" z podsvětí se nestávám protřelým kriminálníkem, takže můžu s klidem prohlásit, že se mi pokerově- prací stočtyřicetiminutovka s Molly hodně líbila. Stopáž vypadala vražedně, jenže na rozdíl od jiných podobně dlouhých záležitostí jsem se neměl kdy nudit, děj byl zajímavý od začátku až do konce a pětka tak byla jasnou volbou (i bez Jihlavanky). Určitě bych tento film nedoporučil nadšeným oslavovatelům propuštění J. K., protože by se po jeho shlédnutí mohli přidat k Amnesty International, aby se pak pokusili spasit všechny "nevinně" odsouzené na celém světě. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Bezesporu zajímavé téma. Holka je vychcaná jako mraky, nevěřím absolutně vůbec, že s mafiánama netáhla, verdikt soudu je mi toho důkazem. Tahle Molly má hooodně dlouhé prstíčky, pohybovala se roky mezi vlivnými, to by pochopil i blbec... Jessica vypadá jako coura od cesty, ale hrála dobře. Co mi nesedlo, bylo psychologické rozpitvávání jejích běsů z dětství, tahle linka tam být neměla, ale po Jobsovi, kterým mě Sorkin doslova vytočil, dávám za 4. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR NAME COMES UP 19 TIMES. WE NEED MOLLY... GET MOLLY... BRING MOLLY..." ------------- Scenáristický titán Sorkin si napísal a rovno aj zrežíroval vlastný film, dokonca po prvý krát. Do čela tohto príbehu postavil herečku, ktorá náturu takýchto príbehov hrá už posledných pár rokov. Lepšia voľba by to hádam ani nemohla byť. Kvalita dialógov je nepochybne vysoká a taktiež aj ich kadencia. Slová sa sypú a sypú a končia až po viac než dvoch hodinách. Dramatické to bolo zriedkakedy, no pozornosť väčšiny sledovateľov bola udržiavaná pravidelne v podobe skvostných šiat a doteraz zatiaľ najlepšie vyzerajúcej Jess. Pre tých, ktorých takéto plytké vizuality nezaujímajú, tu bol Sorkinov dialógový orchester. Záver mohol byť trochu doplnený o post-udalosti, bolo by fajn vedieť, čo pokrová kráľovná práve teraz vyvádza. Tak či onak, parádny režisérsky debut. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pojednáva o ženskej, ktorá na svoj nelegálny biznis nalákala hviezdy ako DiCaprio, či Maguire, avšak tí, ktorí sa tešia na nejaké super pokerové partičky, budú sklamaní. Je tu toho pramálo. Preto, hoci ma Molly a jej hra celkom zaujala a dej sa nevliekol, nemôžem hodnotiť vyššie. Chýbala tu tá typicky hráčska akcia. Jessica Chastain ma ale posledné roky veľmi pekne prekvapuje, nielenže vyzerá resp. ju zamaskujú stále lepšie, ale vyberá si aj dobré roly, ktoré jej sedia. Film veľmi potiahla. A nesklamal dokonca ani Kostner. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Scorsese light, alebo ako si nalozit na svoje plecia prilis vela. Sorkin - reziser podraza svojou neskusenostou potencial Sorkina scenaristu. Jeho praca bola doteraz regulovana majstrami (od Reinera cez Finchera az po Boyla) takze mohli vznikat uzasne filmy. Molly je "iba" ok. A je to skoda. Hlavne kvoli fantastickej Jessice Chastain, ktora si zasluzila lepsie uchopeny film. 7/10 ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)
  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)
  • Pokerový klub Cobra Lounge je fiktívny. V skutočnosti sa klub, kde Molly (Jessica Chastain) začínala volal The Viper Room on Sunset Strip a sídlil v západnom Hollywoode. Od roku 1993 do 2004 bol spolumajiteľom klubu Johnny Depp. Klub je známy aj tým, že sa v ňom ráno 31.10.1993 drogovo predávkoval herec River Phoenix. (De Large)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama