Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože do pokračování filmu Mimic nevkládali fanoušci po odchodu režiséra Guillerma del Torra velké naděje, výsledek předčil všechna očekávání a je ještě napínavější a zábavnější. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šváby našli “odvahu”, prešlo sa zo špinavých kanálov do školských lavíc, a už to proste nie je ono. “Mimic II” nie je úplná tragédia, no temná stránka, z ktorej ťažila prvotina, sa úplne vytratila, prešlo sa do módu priamej konfrontácie, akčnosť doslata prednosť pred tajomnom, a už to proste nie je ono. Škoda .. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh nemá nic moc co zásadního nabídnout, i když se jedná o rozvíjení mytologie v rámci „Mimic“ světa. Vzhledem k tomu, že tvorové chtějí zaútočit na člověka, je jejich počínání poměrně omezené a vy máte pocit, že tohle není nic moc velkého, i když film něco takového naznačuje. Zabíjení je malé, odehrává se na malém prostoru a nepřenáší se na vás pořádně atmosféra něčeho skutečně děsivého. Možná jen trochu hnusného. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok začal strašidelne a aj troška krvavo.Jednotka ma moc neoslnila,tak dvojku som odkladal nejaký čas.Žiadne logické chovanie a preto dosť značná podobnosť z jednotkou.Ale tu je aj spracovanie fádne a príbeh nemá čím ohúriť ani očariť,lebo všetko bolo už v jednotke,alebo skoro všetko.Pozitívum vidím v tom že stále sa tam niečo deje a preto je to svižnejšie ako jednotka.Chrobáky neboli zle spracované a niekedy aj vytvorili dosť slušnú atmosféru.Ale tých debilných náhod čo tu bolo no strašné.Totálne divné dialógy,predvídateľnosť tu je a od začiatku.A ten zmutovaný človek-chrobák,tak to bolo ináč smiešne,to vonkoncom nevyšlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to sadistická lesba.“ – „Ako si na to prišiel?“ – „Žije sama a sťahuje chlapom kožu z tvárí.“ Najhorší diel trilógie. Kým del Torov prvý film sa dal chápať ako hororové áčko s hercami a atmosférou, tretí diel bol video béčko, ktoré vzniklo z posledných síl, aby ešte aspoň zopár fanúšikov skočilo na lep a zaplatilo producentom Weinsteinovcom; stále ale bolo (o čosi) lepšie, ako nezáživný druhý diel. Kým trojka mala aspoň rúham sa jemnú hitchcockovskú atmosféru a Lancea Henriksena s brokovnicou, dvojka je strach a hrôza. Mimoriadne nesympatické postavy (od detí cez policajtov po ústrednú hrdinku, „náhodou“ sa podobajúcu na Miru Sorvino), totálne predvídateľný dej, smiešne dialógy, hlúpe hlášky, trápne pokusy o strašenie a asi minúta masiek/trikov. Ponurá atmosféra tak raz za 35 minút, väčšinou však len hnusná otrieskaná výprava rozpadnutých budov. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom asi je to, že to místy vypadá jako komedie. A hlavně v tom závěrečném "rande", které mě sice postupem času napadlo, ale že k němu opravdu dojde jsem fakt nečekal. Ještě víc by mě dostalo, kdyby s tím broučím člověkem i skončila, ale k tomu bohužel nedošlo. Jinak je to dost klišovité, mdlé, nudné a málokterá scéna tu má nějakou atmosféru nebo napětí. Navíc i ty postavy nejsou zrovna zajímavé, ústřední hrdinka je spíš jak z komedie a do toho tu ještě pobíhá nepochopené děcko a študák, co byl chvíli v lochu a teď se snaží hlavní hrdinku sbalit. Napětí i klaustrofobní atmosféra z prostorů podzemních kanálů je nadobro fuč. Vyložená katastrofa to sice taky není, jednou se na to podívat dá, ale kdyby tohle pokračování nikdy nevzniklo, vůbec nic by se nestalo... 2* ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama