Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Han22 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava. Cody Banks je sice superagent, ale pořád je mu 15 a daleko nejtěžší úkol je pro něj sbalit krásnou (no ehm... ) holku. Musí však zvládnout nejen to, ale také zachránit jejího otce a "vyřešit" jednoho klasického bondovského záporáka a jeho ďábelský plán. Stejně jako Stormbreaker to odkazuje porůznu na Bondovky (nechybí tu různé vynálezy, hitech vybavení, superzáporák a jeho drsný poskok, krásně stylová základna zloduchů v nitru hory, honička na lyžích). Akce je míň ale finále vše napravuje, humor je fajn (komando dělající úklid prostě nemá chybu, něco takovýho bych potřeboval :-D ), hrdina je sympaťák. Hilary Duff bych sice z fleku vyměnil, opravdu nechápu co na ni kdo vidí, ale to je jen subjektivní výtka. Jinak v pohodě zábava. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Film pre 10-ročné deti, ktoré videli nejakú Bondovku a stotožnili sa s hlavným hrdinom... Tupý scenár, tupý hlavný hrdina, ktorý chce navyše silou-mocou pôsobiť strašne "cool" a množstvo infantilných vtípkov. Poteší jedine prsnatá mentorka hlavného hrdinu oblečená vždy v obtiahnutom, ale Agent Cody Banks je natoľko detinským filmom, že kvôli takejto hlúposti sa ho pozerať neoplatí. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvela a paradni capina. Chcete videt ujetej film? Tohle je to pravy !!! Vzdy se mne libil treba Sam doma a bohaty, zejmena ta zaverecna bojova mise s Macaulay Culkinem a jeho partou. Tohle je neco podobnyho, ale tak rikajic ve velkym stylu. Akce a efekty v zaverecne misi se v klidu vyrovnaji nejnovejsi Bondovce. Muzu jedine doporucit! ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Otče náš, jenž jsi na nebesích. Posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Vyslyš prosím sklíčené modlitby nás smrtelníků a zbav svět těchto hříšných filmů, které páchají nevyléčitelné rány na našich duších. Zaklepej na brány pekelné a svěř tohoto kripla samotnému Satanovi, který pomstí naše zjizvené duše. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trestuhodně zabitý rodinný film vezoucí se na úspěchu "bond-kids" konceptu Rodriguezových SPY KIDS (vznikl ve stejném roce jako trojka). Nijak propracovaný scénář, široko daleko žádný nápad (zarazí to obzvlášť v klasické scéně vyzbrojování) nebo důvtipnější odkaz na bondovky, akce nic moc, jen tu a tam se nad něčím pousmějete. Plusem jsou sympatičtí přestavitelé hlavních rolí, teenagerovské hvězdičky Frankie Muniz a Hillary "Lizzie McGuire" Duff, mužské oko se s chutí popase po sexy Angie Harmon a potěšil i Arnold Wosloo jako padouchův poskok. Film vydělal dvojnásobek svého téměř 30 milionového rozpočtu a jako takový se dočkal jednoho volného pokračování, které ale bylo rádo, že se zaplatilo. Mimochodem Muniz dostal za první díl 2 miliony, za druhý pak pět. Zlaté dítě. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama