Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (436)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Míň jak tři dát prostě nemůžu, leč příběh mě neoslovil, tak tu akci jsem si kurva užil (hlavně tu na konci). Denzel si furt drží moje sympatie, žádný tupý béčko, žádný průser se nekoná naštěstí! Chyběla mi tam Moretz, kterou jsem si docela oblíbil v posledních filmech, ale co už, máme tu přece kurýra Denzela. Při nejmenším dobrý pokračování, který neurazí. Upřímně jsem se fakt bál a odsouval jsem to, i když jednička se mi hodně líbila, ale znáš to jak to chodí s pokračováním..btw. scéna, kdy týpka vozí na letiště byla top. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když Denzel zapne svůj "alpha predator killer instinct", je to docela cool a likvidace padouchů jsou příjemně satisfakční. Zbytek je senilní revenge slátanina bez jediného nápadu. Terminátor v důchodu je vždy o krok napřed, odhalí i neodhalitelné a v mezičase stíhá číst Prousta, napravovat problematické menšiny a pomáhat popleteným seniorům. Bodejť by nestíhal, když se záporáci chovají zhruba jako my, když jsme si v sedmi letech hráli na vojáky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Udělali jste chybu, že jste zabili Susan, takže vás teď jednoho po druhém zabiju a bude mě mrzet jen to, že to nemohu udělat podruhé." Jak řekl, tak udělal, ale mě to zase tak moc nebavilo. Nicméně mám slabost pro zabijáky páchající dobro a beru na vědomí, že mi McCall sdělil, že kdo mu nedá pět hvězdiček, tomu prořízne hrdlo kreditkou. Až začnou mizet zdejší odpadáři, tak možná to hodnocení zvednu. Nebo se mu hrdě postavím ... a trapně zemřu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Bohužel se dvojka nepovedla stejně jako její starší brácha. Denzel je pořád cool mašina na zabíjení, která si ví vždycky rady (kudos to Mr. Washington), bohužel jeho charisma nemůže utáhnout 2hodinový film. První věc, která tady zamrzí jsou záporáci, hlavního záporáka odhalíte v podstatě od první chvíle, co se objeví na plátně, a hlavně jeho tým čítá jen 4 lidi, a ač je finále velmi výborně natočené a každý z nich to schytá "moc pěkně" ... tak je to pořád fakt málo. Navíc mi celý film přišel jen jako sled skoro nesouvisejících scének, které vyústí do finálního showdownu a taky toho, že pan McCall by měl být prezidentem zeměkoule. Nyní bych se rád vyjádřil k osazenstvu CSFD projekce: Bandu více necivilizovaných a (nutno podotknout) špinavých hovad jsem už dlouho v kinosále nezažil ... samé plechy, chipsy a podobné věci hodné svátečních kino návštěvníků a to nemluvě o tom, že snad pod každou druhou sedačkou po skončení projekce jste onen výše zmíněný bordel mohli najít jako suvenýr pro pracovníky smíchovského Cinestaru. Opravdu si lidi rozmyslete, komu ten bod přijebete ... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Denzel akoby súťažil s Neesonom, kto je po šesťdesiatke vo väčšej forme. Pred kamerou to vyzerá vyrovnane, ale Denzel hrá v posledných rokoch v stále horších filmoch. Ekvalizér jednička sa ešte celkom dala, dvojka má slabú dejovú líniu, akciu i dialógy. Washington hrá správneho chladňáka, ale tak chladne pôsobí aj celý film. Bez nejakého výraznejšieho vzrušenia. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Když se Robert McCall (Denzel Washington) pere v autě s pasažérem, tak v čase 1:09:35 těsně mine černý Nissan Altima (pátá generace 2013–2018). V následujícím záběru v 1:09:39 jej opět předjíždí a v čase 1:09:44 se totožné auto mihne ve spolujezdcově okénku. (DBlitz)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 102,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 190,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno