Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

"It's alright mum. Not everyone is going to believe. And that's okay." ....... Ateisti a v nicnevěřící tento film mít rádi nebudou. Ale pokud člověk věří, že tu je něco většího, než jsme my sami, film si zamiluje. Vrcholový film tématiky týkající se Boha a víry. Za mě naprostá spokojenost. Jennifer překvapila v nepřekvapitelné, ještě více mi potvrdila své dokonalé herecké schopnosti. Doporučuji. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naplnil radostí. Radostí, že po neskutečných 10 letech má Jennifer Garner konečně další film, ve kterém hraje hlavní roli. Radostí, že se režisérka mého oblíbeného DCH filmu Lemonade Mouth se dostává postupně k větším filmům. Radostí, že se takhle krásný příběh dostává mezi širokou veřejnost i mimo Státy. Nejsem věřící, natož křesťan, a tenhle film mě v tom rozhodně neovlivnil. Myslel jsem si, že to bude nějaká neskutečná křesťanská agitka, ale ve skutečnosti, je to jenom natočené podle skutečné události, která má křesťanský podtext. Takže, neříkám, že se tvůrci tohoto filmu nesnažili zacílit se na křesťanskou společnost, ale, pokud máte trochu porozumění, bez víry si ho užijete i vy. Jsem hlavně rád, že tuhle skutečnou událost nevyplácali na nějaký levný, debilní LifeTime film, ale dali tomu solidní rozpočet, sehnali skvělou herečku (Garnerová) dobrou režisérku, kvalitního kameramana a tak dále. Všechno na tomhle filmu je kvalitní a čisté. Největší plus tohoto filmu je ovšem to, že ve mě dokázal vymanit emoce. 2x slzičky proběhli. A za to já dávám vždy hvězdičku navíc. Není to spravedlivé, ale je to moje hodnocení. Jinak je to hezký film na sobotní odpoledne pro celou rodinu. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám rozporuplné pocity. Na jedné straně krásný a dojemný příběh opředený zázrakem, který medicína neumí vysvětlit jinak jak spontánní remisí. Na straně druhé některé scény přitažené za vlasy a zahráno pár herci hodně špatně. Film mohl být více uvěřitelný, takto jsem napůl měl pocit, že to opravdu bylo vše způsobené pořádnou ranou do hlavy, kdy se něco změnilo (mozek se zrestartoval) a tělo se vyléčilo. Aneb jak rychle Anna onemocněla tak se i rychle vyléčila. Nic zázračného, že? A takový pocit mám i z tohoto filmu. A to je škoda, protože já věřím. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Odsúdiť tento film len preto, že je nábožensky poňatý je totálna hlúposť zaváňajúca pozérstvom. A to tvrdím aj keď som pohan ako hrom. Film nemá po dramatickej stránke žiadnu chybu, je výborne natočený a emotívne vypätý. Je absolútne irelevantné či niekto verí, že dievčinka naozaj vystúpila z tela, dostala sa do krajiny kde všetko poletovalo, alebo že chodila po obláčiku a bavila sa s Bohom, hlavné je, že ona sama tomu verí, a že jej to pomohlo. Na ničom inom nezáleží a vôbec najmenej záleží na nejakom náboženskom presvedčení/nepresvedčení. Pravdou je, že film na mňa po pocitovej stránke veľmi zapôsobil, aj keď možno k tomu trocha prispel fakt, že mám deti v podobnom veku. Odhliadnuc od tohto mne osobne je však jedno, či je niekto kresťan, samaritán alebo či verí v Deda Mráza alebo veľkonočného zajačika, pokiaľ ovšem ten dotyčný aj podľa toho žije a drží sa svojich zásad, skrátka pokiaľ nie je pokrytec. A to rodina Beamových určite nebola. Páčilo sa mi ako sa tam správali jeden k druhému, k známym dokonca aj k zvieratám. Pred takýmito ľuďmi treba sňať klobúk a želať si, aby bolo viac takýchto ľudí po svete. Presne ako to na konci v tom kostole povedala mama Beamová - zázraky sa ukrývajú hlavne v ľudskej dobrote, láskavosti a ochote pomôcť jeden druhému. A takýto ľudia si určite ten zázrak zaslúžia najviac. Skrátka film poskytne aj mnoho pekných myšlienok na záver. Tu naozaj nie je čo vytýkať, dokonca ani po hereckej stránke - dievčinka aj J. Garner boli skvelé. Jeden z najlepších filmov o umieraní/neumieraní, ktorý narozdiel od mnohých s touto témou ponúka okrem smutných momentov aj veľkú dávku pozitivizmu. Pozn.: Všetky postavy a udalosti vo filme vrátane pádu zo stromu a Dr. Nurka sú skutočné. ()

efka.off 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi to bylo lehce protivný: úžasná, milující, dokonalá, americká a "boží" rodina... Postupně mě to ale začalo bavit a nakonec musím uznat, že to byl celkem obohacující zážitek. Jen škoda toho oficiálního popisku, kterej vyzradí i to, co se děje skoro až na konci filmu. Ale nakonec to fakt bylo boží. ☺️ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)

Reklama

Reklama