Reklama

Reklama

Oběti

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (1999–2008), 11 h 10 min (Minutáž: 78–90 min)

Režie:

Petr Slavík

Scénář:

Miroslav Sovják

Hrají:

Zbyněk Fric, Karel Zima, Libor Žídek, Josef Nedorost, Jiří Bábek, Vladimír Dlouhý, Klára Pollertová-Trojanová, Bohumil Klepl, Bronislav Poloczek, Jenovéfa Boková, Jiří Kodet, Marie Spurná (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na televizní obrazovku se vrací cyklus Oběti o lidech postižených zločinem. Vzrůstající zločinnost a stále častější osobní zkušenost každého z nás, kteří jsme byli oloupeni, vykradeni, napadeni, s nemohoucí spravedlností, která někdy z nepochopitelných důvodů nahrává spíše zločinci než jeho oběti, vedla scenáristu Miroslava Sovjáka a režiséra Petra Slavíka k vytvoření této série. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele dawe787 k tomuto seriálu (4)

Přepadení (1999) (E01) 

První díl se mi líbil. Kodet se tu nezapřel a Janžurka se opět vcítila do role a zahrála jí exceletně tak jako Vladimír Dlouhý. Sice hrál takového dacana, který byl každou chvíli na ránu, ale o tom ten příběh byl. ()

Znásilnění (2000) (E02) 

Opět smutný a dramatický příběh z cyklusu Oběti, o který by nikdo z nás v životě nestál. ()

Svědek (2001) (E03) 

Můj absolutní vítěz v cyklu Oběti. ()

Živnostník (2005) (E06) 

Opět smutný příběh o začínajícím živnostníkovi, který měl více smůly než zisku z podnikání. Skvělí herci, kteří své role neodflinkli a ikdyž těch přepadení nebylo málo, mě se tento díl líbil jako ostatní. Dejdar tu přímo exceloval ve své netradiční roli a celkově je tato story takovým šokujícím překvapením a v podstatě vyvrací mýtus o lehké cestě k bohatství díky podnikání. ()

Reklama

Reklama