Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1990 natočil režisér Ivan Reitman komédiu "Policajt zo skôlky". Hlavnú úlohu v nej strávrnil Arnold Schwarzenegger. Hora svalov medzi hŕbou malých detí. Moc som sa pri tom nebavil. Po dlhých dvadsiatich šiestich rokoch bola vyprodukovaná druhá časť. Réžie sa chopil Don Michael Paul a toporného Schwarzeneggra nahradil rovnako toporný Dolph Lundgren. Celé je to v podstate také isté ako pôvodný film. Skôr ako pokračovanie to pripomína remake. ** ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Stejná úroveň demence jako v jedničce, jen v modernějším hávu a tudíž pro mě přijatelnějším. Na rozdíl od Arnieho filmu jsem se tady i párkrát usmál, třeba když děti říkaly, že tohle nesmí do mikrovlnky nebo se ptaly, zda má ta čokoláda tolik a tolik procent kakaa. Stál jsem samozřejmě na jejich straně, cpát do sebe hovna jen proto, že si dospělák myslí, že ta čokoláda z lidlu v akci za šest padesát nemůže být tak hrozná pro mě jako dítě, je nesmysl. Sice to tak bylo jen ve scénáři, ale aspoň něco. Když už mluvíme o čokoládě, film samotný stojí za vyliž čokodíru, naštěstí jsem se alespoň mohl kouknout na "pipka upjatá ve školce, večer napíchlá na tvýho torpédoborce" stereotyp a její jízdu na býkovi. Pěkný. // EN, EN SUB ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování Policajta ze školky je na stejné úrovni jako první díl, což ovšem není zrovna dvakrát pochvala, neboť i Arnoldův školkový tajtrlík stál za starou bačkoru. Tentokrát jde tedy sice už o skutečně nefalšované, co nejlacinější béčko, nicméně samotná zápletka je podobně nevýrazná, nenápaditá a v podstatě i stejně nudná, humor je též vesměs nefunkční, jen zde je podán snad ještě více infantilněji, o což se ovšem překvapivě nestarají malí caparti, ale většina dospělých postav ve vedlejších rolích, neboť jde o sbírku skutečně hrozných hereckých kreatur, které patří do těch nejbrakovějších produkcí. Na druhou stranu, Lundgren mi jako ztrapňující se policajt ve školce nepřijde zas až tak trapný a toporný jako právě ten Arnoldův, je sympatičtější, uvolněnější a především přirozenější. Akce tu je jinak minimum a když se přeci jen dostane ke slovu, tak hraničí někde na pomezí směšnosti a křečovitosti, takže jinými slovy katastrofa. Jinak nevím co k tomuto pokračování dodat, jeho zbytečnost je prostě neoddiskutovatelná, nepřináší absolutně nic, čím by si zasloužilo jakoukoliv pozornost, nicméně přežít se to, hlavně díky sympatickému Lundgrenovi, s jistou dávkou tolerantnosti dá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No jasně… na Dolphíka letí o 30 let mladší buchta :D. Naposledy jsem slyšel hlásku “jednoho tátu už mám”. No nic. Když úplné vynechám scénář (a děj), asi nejvíc bizár jsou “moderní děti” ve školce striktně vybrané dle tabulkové korektnosti. Takhle vypadá elitní výkvet budoucnosti (kde je školkovné 100tis měsíčně). A nejhorší je, že to nebyla parodie. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Arnie předal žezlo Dolphíkovi a je z toho akorát tak pěknej maglajz. Zbytečný film s tak jednou možná dvěma dobrýma scénama. Tohle nevím proč bylo natočeno ale už se stalo. Nic originálního se nekoná je to na stejný způsob jako jednička skoro před 30 lety akorát finále je trochu jiný. Jo a viděl jsem tu Lundgrena tancovat country takže už jsem viděl skoro vše. 25% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Agent Reed (Dolph Lundgren) řídí červené auto Buick Skylark Custom Convertible ročník 1971. (SONY_)
  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama