Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množící se důkazy přesvědčují newyorskou policii, že její bývalý příslušník Matt Cordell, proslulý mědvědí silou a hrozivě zjiveným obličejem, stále ještě žije a mstí se všem, kteří jsou zodpovědni za jeho diskreditaci a znetvoření. Poručík Sean McKinney ve spolupráci s policejní psycholožkou Susan Bradyovou vyšetřuje sérii vražd striptérek. Hlavním podezřelým je Cordell. Maniakální policista se však sám dostane na stopu skutečného vraha a v ukradeném policejním autobuse ho dopraví do věznice v Ossiningu, kde před lety došlo k jeho znetvoření. McKinney si uvědomí, že Cordell býval čestným policistou a proto měl být odstraněn... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování nebyl moc dobrý nápad. Nejen, že se zde objevují scény z prvního dílu, které už pak nudí (kdyby to byly aspoň krátké útržky, ale ono jde o dvě docela dlouhé pasáže). Možná, že kdybych neviděl tyhle dva díly hned po sobě, tak by mě to tolik nevadilo. Za další, tenhle díl taky není tím, který jsem před lety viděl (takže zklamání) a už tedy zbývá jen trojka. :-D A taky tenhle díl byl dosti nudný a vraždy nezáživné. Snad jen začátek v obchodě za něco stál, pak už celkový dojem nic moc. No a závěr krapet přehnaný. 45% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa remeselne, scenáristicky a celkovo kvalitatívne na úrovni prvého filmu. Bohužiaľ som si myslel, že pôjde o "trilógiu Brucea Campbella", z tohto omylu ma však tvorcovia veľmi rýchlo vyviedli. Akoby sa s hercom počas písania scenára nepohodli... ale hodnoťme film v takom tvare, v akom nám ho dopravili. Tých vrážd je tu snáď až priveľa a je síce fajn, že sa všetko "končí" tam, kde to začalo, avšak tento prístup by som skôr očakával až v záverečnej časti. Preto aj posledná scéna pôsobí až príliš nasilu. "Voblíkne si uniformu a hned je z ní rukojmí"... :) ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Úroven druhého dílu rapidně klesla, dost mi vadilo, že Cordell už přestal být ten tajemný policajt co zabíjí lidi a nejde mu vidět do tváře. On si tady klidně hledá nové kamarády, chodí k nim do baráku na návštěvy a pak jde dostat z lapáku.Akce je tu o dost více než v prvním díle ( vyvraždovačka na policejní stanici ). Konec je též pěkně debilní nechápu, v prvním díle Cordella nezabil ani silný stožár v jeho hrudníku nebo plná dávka kulek do obličeje a tady stačilo, aby spadl z vokna a bouchl v nějakým busu.To není ten Mat Cordell, kterého jsem znával. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Snad eště horší než první díl. Tady dostane Maniac Cop na pomoc jednoho šílenýho masovýho vraha a jako protivníka drsnýho cajta s pošahanou psychiatričkou. Sympatické bylo, že na začátku to schytali hrdinové jedničky. Nesympatické byly dvě scény, které byly kompletně převzaty z jedničky - začátek, což je konec z jedničky a scénu z vězeňské sprchy, kde Cordella sejmuli. Nesympatické bylo i všechno ostatní. Zbyde jenom nudná skořápka, která vám nedá ani zábavu, ani potěchu. Je to shit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád filmovú horrorovú tvorbu. Som nadšeným priaznivcom vyvražďovacích sérií. Mojim slasher horrorovým kráľom je Jason Voorhees. Ale s radosťou si pozriem aj halloweenske vyčínanie Michaela Myersa alebo texaského psychopata Leatherfacea. Svojho času som dal šancu aj mŕtvemu new yorkskému zombie policajtovi. Robusný, zohavený Matt Cordell mal niečo do seba, no s každým ďalším pokračovaním jeho charizma klesala. "Maniac Cop 2". ** ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Los Angeles, New Yorku a New Jersey. (SeanBean)

Reklama

Reklama