Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přizvávám, že už se mi ty psí filmy pletou (distribuční názvy, hlavně anglické, tomu příliš nepřidávají) a já si místo zamýšleného "Psího poslání 2," pustil na Hbo go Psí domov, jež jsem už viděl předtím a moc se mi nelíbil. Tahle série je ovšem kvalitativně o řád výše a i to, že jsem pejskař, by mi nezabránilo v odstřelení filmu, jak se stalo u výše zmiňovaného. Tenhle kousek má sympatickou hlavní představitelku a starého Dennise Quaida..a také srdce a hlubší myšlenku, která mě na konci opět donutila k dojímání. Je to sladké jak limonáda, na druhou stranu už nechci další umírání pejsků, takže do trojky prosím změnu konceptu. A klidně ať se to jmenuje jinak. 😄 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný a od srdce. Nebudu popírat, že je můj úsudek ovlivněný přítomností psů, u kterých se člověk prostě dojme víc, pokud se jim přihodí něco špatného - koncentrace cibule v kinosále byla místy opět neúsnosná. Rovněž se mi líbilo, jak tvůrci zobrazili postupně se rozvíjející vztah mezi CJ a Trentem a jakým způsobem ztvárnili přechod mezi jednotlivými psími životy. ()

Reklama

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film začína na farme, takže presne tam, kde prvá časť skončila. Osudy ľudí a psov sú pevne spojené bez ohľadu na miesto a čas, film sa trochu opakuje, ale s dostatočným odstupom od prvej časti to nevadí. Film má dobré tempo, veľká životná udalosť prichádza každých päť minút, čo mi vyhovuje, a trochu sentimentu do takejto psej romantiky patrí. –––– Glorie trávila hodně času mluvením se svou rukou. –––– Musí být hezké mít někoho, kdo tê bezpodmínečně miluje. –––– Je to naprosto nemožné, ale asi je to pravda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama