Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděla, a těšila jsem se na druhý díl, velmi pěkné, dojemné, některé momenty ve filmu mě rozplakaly, sama mám pejska a proto jsem se dokázala velmi vcítit do pocitů všech pejsků, i lidí kolem nich, a řeč samotných pejsků, velmi přesně vystihují, jak i v reálném světě, ne jen ve filmu, milují své majitelé, a udělali by pro ně všechno na světě, a málokdy u lidí se s tímto můžeme setkat. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

První díl sem viděl, před pár lety a tak,sem zašel na druhé pokračování a je to úplně to samé jako první díl.Ale, to absolutně nevadí.Film je pěkný,dojemný,některé momenty vás doženou až k slzám.Sice hlavní hrdina se převtěluje do různých plemen psů aby zase viděl kde začínal.A taky, tvůrci dali do filmu způsoby mezi jednotlivými psími životy. Za mě 80% ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama