Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Psíčkari si pri tomto filme isto prídu na svoje (ak im nestačil už prvý diel, ten som však nevidel), no mne to zas tak veľmi nesadlo. Hlavná myšlienka, že verná psia duša sa vracia k svojmu milovanému pánovi skrz ďalšie životy je síce dojemná, ale aj dosť gýčovo dojí emócie. Tiež mi dosť dlho trvalo kým som sa naladil na to, že rozprávačom je pes - bolo to na mňa až príliš pre deti. Ako rodinný film je to pekné, ale to je asi všetko. 6+/10 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama