Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přizvávám, že už se mi ty psí filmy pletou (distribuční názvy, hlavně anglické, tomu příliš nepřidávají) a já si místo zamýšleného "Psího poslání 2," pustil na Hbo go Psí domov, jež jsem už viděl předtím a moc se mi nelíbil. Tahle série je ovšem kvalitativně o řád výše a i to, že jsem pejskař, by mi nezabránilo v odstřelení filmu, jak se stalo u výše zmiňovaného. Tenhle kousek má sympatickou hlavní představitelku a starého Dennise Quaida..a také srdce a hlubší myšlenku, která mě na konci opět donutila k dojímání. Je to sladké jak limonáda, na druhou stranu už nechci další umírání pejsků, takže do trojky prosím změnu konceptu. A klidně ať se to jmenuje jinak. 😄 ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Dvojka naprosto navazuje na jedničku v podstatě ve všem. Podle mě má však možná o něco nosnější příběh s přesahem a sympatičtější hlavní postavy, ale jinak je dvojka stejně tak silná jako jednička. Pokud jste však brali už i první díl jako sentimentální kýč, dvojce nejspíše také nepřijdete na chuť, tak bacha na to... Nic moc se totiž nezměnilo - můžete opět namítat, že je to citová vydíračka, můžete mít dokonce výhrady ke scénáři, ale nakonec vás to nejspíše stejně dojme a budete smrkat, stejně tak jako celé kino při mé návštěvě... :) Za mě osobně nicméně opět fajn podívaná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama