Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 2

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (236)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Ty smrade!!"...pomyslel si tatínek, když se jeho syn začal chovat ještě více úchylněji než všichni chovanci psychiatrické léčebny dohromady..Ale co, mamka tvrdí, že je všechno v pořádku, tak na to kašlu, ono se to nějak vystříbří...jo hovno! Povedený synek, sympatický jak osina v prdeli ještě neřekl poslední slovo jelikož je posedlý jakýmsi sériovým maďarským vrahem, který se chystá na poslední leč a udělá pro to všechno.... posílen reinkarnací a idiocií okolí tak malý adjunkt začíná svou pouť, haha...hodnotím ale celkem kladně, ten hajzlík to sehrál k zblití dobře.............moje hodnocení = 6 z 10. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy přivedu na svět potomka a on se na mě podívá jedním okem modrým a druhým hnědým tak s ním hned na sále třísknu o podlahu (a svedu to na poporodní depresi) nebo ho hned šoupnu do baby boxu páč o žádnou reinkasranci fuckt nestojim a nehodlám měsíce gůglit, kterej chorej zmrd skapal v den, kdy se má ratolest narodila. Nemluvě o možnosti, že bude mít oči normální a stejně zrovna někde zhebne seriálovej nebo masoxovej vrah, co se mu vetře do duše a bude si chtít dokončovat sny a touhy. A než abych každej večer čekala, kdy začne ze spaní mluvit maďarsky nebo kdy dá spolužákovi francouzákem po hubě, to na to radši rovnou seru, podvážu si vaječníky a koupím si morče. To může být posedlý třeba Belzebubem, ale z terárka mi udělá hovno, max mě kousne do prstu a skončí jako předkrm na talíři, zatímco já budu mít klidný spaní. Každopádně zas jednou tleskám packama o sebe, z kluka jsem měla strach a palec hore mamce za snahu o záchranu svého dítěte (já bych ho na jejím místě sejmula už v tom sklepě, i kdyby se tvářil jak Kocour ze Shreka). Závěrečnej hepyjend potěší všechny sluníčkáře a já jdu na pohádku. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj keď Potomok ponúka príbeh, ktorý nie je ničím výnimočný, predsa len prináša presne takú atmosféru, akú človek od tohto štýlu hororu očakáva. V sieti SCC v mojom meste som ho videl zhruba 20 minút po skončení filmu Trhlina a bol náplasťou na dušu filmového fanúšika, hlavne takého, u ktorého sú horory až na prvom mieste. Hádam až na moment, keď Miles/Edward podstupujú regresnú hypnózu a chúďa Jackson Robert Scott pravdepodobne príliš nevedel, čo po ňom režisér chce ( v momente keď do koženej sedačky vryje nechtami Edwardovo meno) mladý Miles úroveň filmu držal veľmi vysoko. Až tak, že ho z tohtoročných filmov, ktoré som videl v kine musím zaradiť na prvú pozíciu, aj keď sa na nej pravdepodobne dlho neohreje. Potomok ma síce nevystrašil, ale to ani krv na schodoch jedného z barov v mojom meste po ceste domov... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

FIlm jako takový extrémně předvídatelný. Hromada scén je typická a člověk po letech sledování už ví, co očekávat. Po mnoha stránkách si film jede po této koleji a absolutně nepřekvapuje. Co naopak hodně pochválím, je napětí, které zde funguje, dá se říct na 100 %, člověk vnímá všechny ty hrůzy. Z jedné lekačky mě naprosto zamrazilo a od té chvíle jsem začal být v pozoru a čekat, kdy se objeví další, abych tím samým znovu neprošel. Pochválím i nešetření brutalitou, nebo závěr, který jako jediný trochu překvapil. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku si film buduje slušnú atmošku a v kombinácii s nápaditým námetom reinkarnácie dáva nádej na svetlé zajtrajšky. Optimizmus, ale dlho nevydrží a film začne padať do škatuľky filmov, ktoré sme videli už nespočetne krát, so všetkým klišé, ktoré k tomu patrí. Menej podarená variácia na ,,Orphan,, . ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno