Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komedie s bourákem a mým oblíbencem Kurtem Russellem. Goldie je tady až nečekaně snesitelná a do všeho hraje skvěle vidlácký soundtrack od Alana Silvestriho. S ohledem na to, že Marshalla po slaďoučkéé a alergii vyvolávající Pretty Woman moc nemusím, tady dávám palec jednoznačně nahoru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vskutku hodně úsměvný film a dobrá komedie. Goldie Hawn a Kurt Russell tvoří skvělý pár nejen ve skutečnosti ale i na filmovém plátně. Hlavně ta blonďatá rajda ve svých nejlepších letech byla vážně k sežrání a tady předvedla opět velmi solidní výkon – ani se nedivím, že se do ní Russell zakoukal. Místy bych jí sice nejraději nakopal prdel, ale jinak byla rozkošná. Kurt využil situace a dal jí pořádně co proto (v dnešní době už by asi tvůrcům hrozila i žaloba od nejrůznějších ženských spolků). U některých situací jsem se neskutečně nasmál. Není od věci si jednou za čas pustit nějakou tu starší komedii, která diváka skutečně pobaví a všecko se netočí jen kolem drog, sexu atd…60% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až po videní tohto filmu som si uvedomil, že Manžel na skúšku, ktorý mám naozaj rád, je ničím len totálnou kopírkou tohto scenára, len sa vymenili roly. Ale Eugenio Derbez je určite oveľa vtipnejší. Každopádne ide o dobrú romantickú komédiu, ktorá určite nie je slabšia ako jej malá moderná prerábka. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru tuctová a neuvěřitelná komedie. Motiv unesení a přivlatnění si Joanny je opravdu opovrženíhodný. Tomu se mám smát? A náhlá změna chování a citů dětí Deana je nereálné. Film neuvítám ani jako prostředek k zabití času při dlouhé cestě autobusem. Na druhou stranu se mi docela líbila závěrečná scéna romantického setkání v moři. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Spojení Goldie Hawn a Kurta Russella zbožňuji a jsem ráda, že se společně objevili v tomhle filmu, který jsem viděla už nesčetněkrát a vždy mě dokáže pobavit! Oblíbenost u diváků, určitě dokazuje i to, že se pravidelně hraje v televizi a vím, že i moji rodiče si tuhle komedii nikdy nenechají ujít. Goldie hraje skvěle namyšlenkou fiflenku, která se znenadání ocitne v chudově a musí poprvé v životě dělat domací práce a vychovávat děti a tím baví svého falešného neotesaného manžela Kurta. Garry Marshall měl cit pro vtip a romantiku a spojení těchto tří jmen, Garry, Goldie a Kurt se prostě vážně povedlo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama