Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Pí*ovina prvního kalibru! Nevěřím tomu ani čistou injekční stříkačku. Vymývarna mozku náboženskými kecy. Hrát na emoce Američani umí, ale mohli si odpustit křesťanství - naprostý přežitek moderní společnosti. Vstal z mrtvých po 10 min pod vodou a po 45 min bez srdeční činnosti, to určitě. A nyní v reálu se uzdravenej mladej chce stát pastorem, protože se cítí dlužný bohu 🤣 - padám smíchy. Někdo v tomto příběhu lže - buď matka, která to musela světu vyprávět, anebo zde scénárista. Jako smyšlený děj by to za tři hvězdy dalo, ale tím, že mne vyloženě uráží bohem, dávám odpad, kterým bůh je. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Další film založený na zázraku dle skutečné události. Ale proč ne? Snad to alespoň některé nakopne, že "víra hory přenáší" a začnou žít také ve víře v toho, jemuž odevzdali svůj život a v moci, kterou nám dává. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A víte co? Mně je jedno, jak moc křesťanský ten film byl. Sám jsem křesťan, zároveň ani nebudu popírat (ne)smysl církve. Ale zázraky se zkrátka dějí, snímek je založený na skutečné události a i když divák tuší, jak to asi dopadne, pořád je to vysoce emocionální jízda. Jsem taková kráčející skála, ale tohle tak dobře fungovalo, že jsem už v polovině byl jako žužu, slzy na krajíčku a rozčarován, když mi do toho všeho skočila reklama. A i když byl hlavní představitel a i oběť nehody takový trochu arogantní floutek, stejně jsem mu ty palce držel! ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Asi takto: ked sa sfilmuje vitazstvo trpajzlikov nad drakmi, tak ludia plesaju, jaka to skvostna sracka. Ked sa sfilmuje skutocny pribeh z prvej ruky, kde zvitazi laska a viera nad smrtou, tak sa to ocajchuje ze 'agitka' a 'odpad'. Takze dalsi hodnotny film nenakruteny velkolepo, ktory by mohol rozsirit obzor neinformovanym ukratenym spoluobcanom, ze Boh bol, je a zostane Autorom a Panom nasisch zivotov. Ako tisice inych, aj tento pribeh je z prvej ruky od tych, co to prezili a protagonisti filmu stale ziju - no ale ovsem nie je zaujem o dokazy ci autenticke pribehy, ludia si radsej pozru daku trpajzlikovsku sracku ku pivu. Ja davam 5* ()

Galerie (56)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama