Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Plusové body za originální nápad, ze kterého tvůrci vytěžili co se dá opravdu na maximum. Na Koreu film nebyl ani tak uječený a otravný, jako mi to obvykle vadí, a vlastně z výsledku nejsem ani zklamaný. Interakce časových linií zajímavé, zvraty a vývoj děje nepředvídatelný, tempo slušné a herci dostačující. Problém je ale ten, že logika jde často stranou a teď nemyslím, že bych shazoval "reálnost" časového paradoxu (ten musíme přijmout tak, jak je nám podaný, protože v tomhle smysl stejně nenajdeme), ale spíše to, že se těch změn realit děje tolik, až se v tom divák ztrácí a první pravidlo je další změnou porušeno a ve výsledku to celé nedává úplně smysl. Stejně tak závěr mě úplně nepotěšil a po zhlédnutí už toho mám vlastně dost. Průměrná trojka. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde se jen mluví a nic se neděje. The Call je ovšem výjimka, neboť zde se něco děje díky tomu, že se mluví, GENIÁLNÍ! Absolutní mindfuck film s oslnivým vizuálem, propleteným příběhem, který vás bude do sebe vtahovat s každou minutou víc a víc i přes to, že si budete klást otázky častěji, než budete dostávat odpovědi a vše je doprovázeno prvotřídním ozvučením. Holky předvedly fascinující herecký výkon, který jsem si užíval každou sekundu, až do konce. Film dokáže udržet diváka napjatého, jako gumu od tepláků od samého začátku a nezná smilování. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V životě už nezvednu pevnou linku !! Při mém štěstí by se mi dovolala na první pohled milá, hodná, láskyplná osoba ze který by se vyklubala sadistická, zvrácená, vražedná svině a díky faktu, že ona by žila v minulosti, by mi mohla krásně kurvit život. Asi jako tady ho Jun kurví Park. Nejvíc se mi na filmu líbila ta jednostranná bezmoc, ono když vaše současný já do minulosti nemůže a v minulosti žije vaše, cca, šestiletý já, tak nemáte zrovna moc šancí na vyrovnanej boj. Park sice díky znalostem z netu občas nějakou tu fintu zkusí, ale co si budem...Jun má všechny esa v rukávu a i když není zrovna 2x chytrá, tak je vychcaná jak mraky, nebo díra do sněhu. Každopádně hereckej výron Jun je fenomenální a po svém prvním mordu si opravdu krásně začne užívat života. Akorát to zbavování se těl neměla úplně vychytaný. Policie je tupá jak léta nebroušenej nůž, Park chudák přehřeje google a hovno z toho a jako bonus si za valnou většinu věcí může sama. No nenasralo by vás to? Závěr filmu perfektní a úplnej konec si vysvětlete jak chcete, ono se to dá tak i tak. Každopádně Jun se narodila pro hraní duševně chorých vražedkyň a tak doufám, že se zase brzo předvede v plné parádě. Po tomhle svinstvu bych jí v romantickým filmu jako křehkou slečnu vidět nechtěla. Jen ať dál kuchá koho může. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Frekvence/Butterfly Effect/Saw (tím vizuálem a zaměřením primárně na wow efekt jsem si na něj nějak vzpomněl). Vlastně mě bavila spíš ta první půlka, pak jak už se rozdaly karty a ta na druhém drátu se vybarvila, tak moje nadšení opadlo. Hledat logické lapsy v něčem co neexistuje (jak tu trefně někdo poznamenal) je asi fakt blbost, ale tady prostě haprujou i věci mimo ten motýlí efekt. 6/10 ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Naprosto bravurně zvládnuté vyprávění s přehlednými časovými změnami, u nichž se člověk necítí jako pitomec, protože by nestíhal pobírat tvůrčí záměr. Hlavní herecká dvojice svými výkony pak drží diváky v neustálém napětí a celkově jde o jasnou 5* záležitost. Jenže pak příjdou titulky a prostě... proč. Ach jo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama