Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 3
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (134)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zatím na třetí epizodě ale příjemně mě překvapila klasická monster of the week. Gillian Anderson je fakt skvělá, Duchovny už ani moc ne. Kdyby se nevrátili původní herci, asi by to ztratilo to kouzlo... Občas mi přijde, že se moc tlačí na pilu co se týče těch nevysvětlitelných záhad a "I want to belive" frázi ale to bylo v originálním seriálu přece taky. Úctyhodný návrat. :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jak sa spieva v tej pesničke: Zimomriavky po kvapkách. To keď naskočil opening. A pri druhej časti staré dobré Akta X. Trojke uznávam vtip, ale tak ako všetky humorné epizódy, je to značne dehonestujúce. Štyrka opäť super ; K tej časti jak Chris Carter započul Jehovove trumpety sa nebudem ani vyjadrovať ; A záver ušiel. Úplne posledná scéna je dokonca vynikajúca. Celkovo sklamanie, nakoľko ozaj dobré sú len dva diely. 6 častí je na návrat málo. A pravda furt tam vonku ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechápejte mě špatně, jsem absolutně pro, aby se Akta X vrátily do TV a pevně doufám, že to nekončí touhle šestidílnou sérií, zatím mi ale přijde dost zvláštní a totálně roztříštěná. První dva díly na sebe navazují, pak zničehonic ten bizarní (ale fakt dost vtipnej) díl s plazem, pak zase nenavazující drama díl a teď takovej podivnej polo-humornej polo-vážnej (nejlepší scéna rozhodně Mulderův trip, ten chlap sakra vááálí). Dost by mě zajímalo, jak tohle hodlají inteligentně uzavřít. Nejlíp, kdyby se rovnou pustili do plnohodnotný série. Rozhodně jsem z toho ale dostala chuť začít se zase koukat pěkně od začátku. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off sa nám snaží dokázať, že za všetkým netreba hľadať nutne mimozemšťanov. Stačí si dať halucinogénne huby a aj napriek "evidentným" spiknutiam na vyšších miestach, budeme všetci bratia. Každý divák totiž tuší, že pravda je tam vonku a spolu s materialisticky skeptickými Muldrom a Sculyovou, chce uveriť pseudofilozofickým žvástom, ktoré s patričnou dávkou sarkazmu zo seba chŕlia v každom dieli. Staré Akty X som bral ako skoro seriózne sci-fi, ktorému táto akože intelektuálna paródia nesiaha ani po členky. Je totiž znesvätením kultového seriálu. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Pri sestidilne serii se Carter a ostatni meli drzet jednoho motivu, takhle nesourode jsem si to vubec predstavoval a pusobilo to hodne roztristene a to i presto, ze kazda epizoda by v puvodni serii mohla fungovat a sebeparodujici dily z puvodni serie patri mezi moje oblibene. Takto ale pusobilo jako smes dilu, ktere vam nekdo pustil napreskacku, coz se v dnesni dobe proste uz nenosi a zvlast ne pri tatkove miniserii. Kazdopadne o druhe se mluvi docela vazne, takze proc ne, budu koukat urcite znovu ()

Galerie (140)

Zajímavosti (3)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama