Reklama

Reklama

Make Mine Freedom

  • Slovensko Ťažba slobody (festivalový název)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1948, 10 min

Obsahy(1)

Obchodník s hadím olejom sa snaží Američanom predať „šťastie“ výmenou za ich slobodu. Jeden človek sa však postaví proti nemu. (Fest Anča)

Recenze (7)

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Asi po válce potřebovala politika a lidé povzbudit a nahodit si ego, tak to dali na starost animákům- ubohý. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Otravná pro-kapitalistická agitka, která ač má vlastně pravdu, mi svým vlezle úlisným zjevem neškodného animáku přijde ještě zvrácenější než Československý filmový týdeník a to prosím nejsem žádný levičák. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Já tyhle propagandistické animáky nemusím. Oproti těm socialistickým je to koukatelné, ale v principu stejná ubohost. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jak USA zbrojilo proti komunistům, tak tohle je přesně ten typ propagace, kterou by komunisti vyrobili :). No řekněme si to na rovinu, kdo by takhle chorobomyslně propagoval svou úžasnou zemi? Navíc se úsměvné sledovat tohle vychvalování se svobodou po té, co USA dokázalo udělat s 11. zářím. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Americká anti-komunistická propaganda. Celkově to mohlo být klidně za 4 hvězdy, ale všudypřítomné americké vlastenecké pojetí, kdy se pořád něčím vychloubají, je opravdu otravné - člověk by jim ten komunismus pomalu přál zažít.... Holt ani Hanna s Barberou nejsou dokonalí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Antikomunistická propaganda - áno, prokapitalistická agitka - áno, skvele spracovaný animovaný kraťas - áno, zábava - áno. ()

Reklama

Reklama