Reklama

Reklama

Herkules

(seriál)
  • USA Hercules: The Legendary Journeys (více)
USA / Nový Zéland, (1995–1999), 81 h 24 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Kevin Sorbo, Michael Hurst, Kevin Smith, Jeffrey Thomas, Bruce Campbell, Lucy Liu, Simone Kessell, Hudson Leick, Anthony Ray Parker, Brenda Kendall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Toto je příběh z dávných časů. Z času mýtů a legend, kdy antičtí bohové byli malicherní a krutí a stíhali lidstvo útrapami. Jen jeden člověk se jim dokázal postavit. Herkules! Herkules vládl magickou silou, jakou do té doby svět neviděl. Ta mohla být překonána pouze silou jeho srdce. Cestoval zemí všude tam, kde se objevili přisluhovači jeho všemocné nevlastní matky Héry. A kdekoliv se objevilo zlo, kdekoliv trpěli neviní, tam se objevil i... Herkules! (monolog)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Na chvilku jsem ožil jen když byli Herkules s princeznou  v hadovi. Doufal jsem, že je napadne vylézt tou nejpřirozenější cestou - řitním otvorem

Fujara777

Fujara777 (hodnocení, recenze)

Hovorí sa, že každý má niekde na svete svojho dvojníka. Môj otec vypadol Kevinovi Sorbovi z oka. Ako keby ich jedna mater mala, ale babka stále zapiera, že by niekedy bola v USA. Zaujímavé však je, že keď som bol mladší, pri potulkách mestom s kamarátmi som bol vždy len Jolaus.

Uživatel Fujara777 smazal svůj příspěvek.

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kde by se dalo najít všech 6 serií na internetu? mě se to zatím nepodařilo a rád bych zavzpomínal a "doplnil mezery" v mytologickém vzdělávání:-D

Skatofag

Skatofag (hodnocení, recenze)

Škoda že je to jen o mlácení bez krve (a díl kdy putoval přes duhový most do vallhaly a v boji dával kapky Thorovi byl napováženou)

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Preboha, šaq toto je klasika ako Xena alebo Hviezdna brána na ktorých som vyrastal :-)) haha

Falwic

Falwic (hodnocení, recenze)

hned po xeně druhý nejlepší fantasy serál o dávných hrdinech.

SofiaNioba

SofiaNioba (hodnocení, recenze)

Dobrá, Herkules je americký seriál, a to se vším všudy. Nemá vůbec nic společného s bájným hrdinou...Je to doslova paskvil. Ale přiznejte se komu je dnes do 25 let - KDO Z VÁS SE NA TO NEDÍVAL?? A koho to tenkrát nebavilo? Jasně, dneska mi to připadá taky totálně nesmyslný a nudný,ale tenkrát jsme si nehráli v podstatě na nic jiného než na Herkula a Xenu a Amazonky a vůbec. Já dávám ***

Kassiel

Kassiel (hodnocení, recenze)

Sakra, když sem byl malý tak sem si nemohl nechat ujít ani jeden díl a diky tomuto seriálu ( i když s řeckými bájemi toho má společného opravdu málo ) jsem se začal o starověk a historii celkově zajímat. Takže diky Kevine.

Džeffo

Džeffo (hodnocení, recenze)

Začiatok bol ešte podľa báji potom ho dávali do tých kde vôbec nebol a mňa dorazila tá elektrická gitara!!!!!??

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Tento seriál je prostě skvělej. Když jsem byl malý, tak jsem ho děsně žral. Nyní v něm vidím spoustu chyb a nedostaků, ale pořád je skvělej.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Najlepsia cast? Asi ta, kde boli vsetci v sucasnom svete, v civile. Tam boli hlasky, nadsazka, humor i zmena oproti 99,9% ostatnym castiam. Utkvelo mi to v pamati dodnes

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Nevím jestli to byl dobrý nebo špatný seriál, ale nenechal jsem si ujít žádný díl.

SkyCaptain

SkyCaptain (hodnocení, recenze)

V době mého dětství to byla bomba, nejlepší byly díly s Bruce Cambellem alias králem zlodějů, to byla pro něho výborná role, z nostalgie dávám za 5*, zkrátka nemůžu jinak...

Související novinky

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

22.03.2013

Byl vydatnou posilou v Rychle a zběsile 5. Vlastně kdykoliv byl na plátně, kradl si show pro sebe (není divu, že právě on měl privilegium pronést jedno povolené „f*ck" v PG-13 filmu). Drsný agent… (více)

Další fantasy geroj chystá návrat

Další fantasy geroj chystá návrat

24.11.2009

Údajně povedený /233940/>Solomon Kane si pořád ještě nenašel amerického (a světového) distributora, nového Conana začne Marcus Nispel natáčet až na jaře v Bulharsku, ale už jsou tu plány na… (více)

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

01.04.2009

Nikdo neví, odkud ta móda najednou přišla (vždyť posledně tady byl průšvih s názvem Poslední legie), ale najednou filmové a televizní tvůrce ohromně zajímá antický Řím. Kromě plánovaného… (více)

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama