Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že bych často uznával a důvěřoval hodnocení této filmové databáze a upřednostňoval bych je před hodnoceními na jiných světových databázích, ale v tomto konkrétním případě se musím postavit na stranu ČSFD, protože tento film je vskutku velmi zlý pseudo-umělecký pokus. Nudné, prázdné a táhlé záběry, kamera jako z nějaké laciné německé kriminálky, děj naprosto neuspořádaný, zmatený a těžce nezáživný. Takový ten svíravý pocit, kdy už se nudou kroutíte v křesle - ten tady rozhodně můžete zažít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja by som sa celkom rád zúčastnil festivalu kvázi artových filmov známych režisérov. Sledoval by som reakcie snobského publika, ktoré by nevedelo, čo si o daných dielach myslieť, ale báli by sa to povedať nahlas. Veď je to predsa "tá" režisérka. Mne už dnes tento film nejak extra kontroverzný a nechutný nepripadá, vadia mi iné veci. Mal som pocit, akoby som sledoval prostrednú časť trilógie, pretože informácie z minulosti sú podávané trocha zmätočne, akoby iba trochu rekapitulovali niečo z minulej časti no a čo sa bude diať v budúcnosti by ma zaujímalo via, ako čo sa odohralo v tomto filme .Paríž fajn, Gallo je zase extra nesympatický, čo je fajn a ženy sú vybraté vhodne. Čo si mám ale o tom myslieť, to netuším. No áno, je to love story, zabudol som. ()

Reklama

Marv odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bez keců, kdo to vydržel dokoukat do konce?(pokud jste to měli jako zvukovou kulisu, nebo jste u toho usnuli tak se to nepočítá).Něco tak nezáživnýho a nudnýho jsem snad ještě neviděl a jak už tu někdo psal, kdybych si nepřečtl text na kazetě, tak bych vůbec nevěděl o co šlo a proč se tam dělo to co se dělo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Po svém původním hodnocení asi před 5 roky musím snížit počet hvězd na polovinu, protože tenkrát jsem tím byl nadšenej hlavně kvůli té odvaze natočit film na takový psycho téma a kvůli tomu, že je to hodně originální. Originalita tam vskutku je, ale už jsem trochu filmově vyspěl a vystřízlivěl a vidět to podruhé taky udělá svý. Každopádně Vincent Gallo je můj oblíbenej ksicht, takže to je tak jedno ze dvou lákadel na tenhle film. To druhý lákadlo jsou scény, kde se teda navzájem žerou a krvácí, protože to je fakt psycho! Stranou poznamenávám, že je to ale asi trochu blbost - oběti se vůbec nebrání, jenom trochu řvou a dostatku krve se dočkáme až po střihu v dalším záběru. Takže upozornění pro lidi, co maj rádi nepochopený psycho filmy: TADY, JO JO, TOŤ!!! ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Česká distrubuce sáhla nejen tady s tím stupidním názvem, ale zejména výběrem vkusu "našeho domácího" diváka zřejmě do kádě s pěkným lojem. Neodradilo mězdejší nesmyslné sestřelení do končin věčné tmy, ale naopak jsem si vychutnal tohle "upírské" post coitum více než tuny jiných spatlanin s grácií spokojeného gurmána. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama