Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice slušný a opravdu chytrý vzorek současného technothrilleru, který nemá po herecké, tematické a vizuální stránce naprosto žádný faktický problém. Scénář se však v honbě za co nejšokujícím závěrem v poslední třetině trochu rozpadá do několika mini kontrasituací a zápletek, které bohužel s každým novým pořadovým číslem ztrácejí na efektivnosti a tím pádem - na zábavnosti. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, zpočátku sympaticky civilní a popisný, v závěru spíš akčně rutinní a banální...příběh udržuje slušné napětí, i když za cenu jisté míry plochosti a překombinovanosti...nebýt dvojice Farrell - Pacino, určitě by to spadlo o úroveň níž...docela příjemný výplňový film při čekání na něco údernějšího a propracovanějšího... ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu možná byly i na čtyři hvězdy.Ale s prominutím to tvůrci ke konci zkonili a udělali z toho průměrný akční krimi-thriller,který mezi americkou konkurencí,která je velmi početná co se týče takových filmů,zapadne do průměru.Colina Farrella mám v těchto rolích hodně rád a zase se mi odvděčil skvělým hereckým výkonem.Al Pacino jako vždy podal dostačující výkon a zatím mě nikdy nezklamal.Kdyby to bylo nějak normálně a hlavně logicky zakončeno,mohl z toho být velmi dobrý film,ale takto to stačí jen na průměr.Mrzí mě to.Hodnocení:65% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu ozaj parádna, myslím, že už len ten samotný nápad s "testami" by mohol postačiť na celý film. Druhá tretina pomaly katastrofa, ale záver, síce klasického strihu mi úplne postačil. K hercom: Farrel postačujúci štandard, Moynahan pre mňa osobne katastrofa a Pacino OK, ale oveľa radšej ho mám mladšieho, so starobou sa mu vytratila iskra. 7/10 ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jak koukám na komentáře kolem sebe, tak máme s Testem všichni stejný problém. Dvojka Pacino, Farrell slibují hodně a navíc jako ženský element má krátké vlasy, což je příjemná změna. Film se rozjede a já ostřím zrak, protože nejen, že to dobře vypadalo na obálce, ale ono to i dobré je. Dostáváme se za třetinu filmu (okolo Farmy) a stále se nic nemění, vypadá to na vskutku velmi parádní film. Joo, kdybych tak věděl, že scéna "záchytný bod" je vrcholem filmu. Dále už se jen a jen kombinuje a kombinuje, až je všechno zakombinováno trochu moc. Ne, že by mě to dál nebavilo, jen to po druhé polovině všechno spadlo do šedivého průměru, který tahají nad vodu akorát oba hlavní protagonisté a výsledkem pak je nemastný a neslaný závěr. Škoda, bylo to rozjeté rozhodně na víc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)

Reklama

Reklama