Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Mason je novodobý Einstein, ktorému zomrela žena a ostali dve nezvládnuteľné deti Kate a Alex. Bohatý vynálezca a majiteľ známej firmy je autorom čipu, ktorý je súčasťou projektu „Piecefinder“. O dôležitý čip má záujem banda kriminálnika Tanatosa, ktorá sa neštíti tých najväčších špinavostí. Keďže Mason nechce svoj vynález pustiť z rúk, hrozí jemu aj jeho dvom deťom veľké nebezpečenstvo. Mason sa preto rozhodol najať pre Kate a Alexa osobného strážcu, ktorým má byť bývalý zápasník Sean Armstrong. Ten však netuší, aký bič si na seba uplietol. Bláznivým deťom posledná pestúnka ušla už po týždni a jemu neostáva iné, ako ju zastúpiť. Lenže deti sú vo svojich šialených nápadoch, ako vyštvať z domu všetkých opatrovateľov, neúnavné ... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák s kusem plechu na hlavě, Hulk Hogan v růžovoučkejch elasťákách, zkažený bohatý dětičky... Tenhle film je hrozně blbej, ale uznávám, že asi tak ve 12-ti letech se mi to docela líbilo. Teď jsem to viděl po X letech a chvílema mi bylo za Hulka Hogana až trapně. Pravdu měl akorát v tom, když hned na začátku filmu pronesl větu "Já nesnášim děti.", protože Pan chůva je další důkaz toho, že filmy s harantama stojej obvykle za hovno. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl být spravedlivý tak jasný odpad nicméně ve světle zrůdností co vznikly později jako Ochránce s Vin Dieselem a Chůva V Akci s Jackiem Chanem si to jednu hvězdu zaslouží jelikož je to lepší než tyhle dva srance. Jinak není co pochválit záporák je trapák s železnou hlavou co většinou valí strašné hovna (něco jak zprávy na Čt) děcka jsou příšerné (vede ten kluk toho bych nechal unést islámským státem a mučit) humor není hlášky to taky nemá (památná scéna ty si my lhal tak mě žaluj) a scénář snad ani neexistoval. P.s Hulka Hogana v sukni jsem teda vidět nepotřeboval fuj ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan v růžových šatičkách baletky – no ty vole kam tenhle kdysi borec klesl. Měl jsem ho strašně rád coby wrestlera – nostalgické vzpomínky jen tak nezmizí, ale co se dal na hereckou dráhu, tak to s ním šlo z kopce. Většina filmů kde se objevil, jsou nehorázné sračky, na které se dá dívat jen se sebezapřením. A tahle ujetá akční komedie patří rovněž k podprůměrné podívané. Snad jen ti záporáci měli vážně hnusné ksichty a boss kus plechu. Vtipných momentů tu moc není, ačkoliv se o ně tvůrci snažili – většina z nich byla neskutečně trapná… ()

horor2 

všechny recenze uživatele

TAK MĚ ŽALUJ! - KAKÁČI! Pro mě bombastická komedie s Hulkem Hoganem, který má jako strážce dávat pozor na dva malé zmetky, kteří mu neustále dělají ze života peklo v podobě nástrah, po kterých si buď natluče nebo do něj pustí proud apod. Doporučuji VHS dabing, který je boží :-) Filmu nechybí akce, hodný parťák a dobří záporáci, ať už svalnatí či hlavní s plechem v hlavě :-) Samozřejmě je to celé přehnané ale roztomilé jako třeba balet s čajíčkem :-) "TEĎ JÁ!" :-) Vyrůstal jsem na tom, takže to mám rád :-P ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Hulka Hogana mám dost rád jako herce i wrestlera , ale v tomto filmu se mi vůbec nelíbil. Někdy to s ním bylo fakt vtipné , ale jinak dost nuda. I celý film se mi moc nelíbil, byl velmi nudný. Ale neříkám že to byla pořád nuda , několikrát jsem se dost zasmál , ale celý film měl atmosféru jako z roku 1950. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy pan chůva (Hulk Hogan) jede na motorce po pobřeží, haže v zábšru nějaký muž psa do vody. (Jardaboss)

Reklama

Reklama