Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divná, ale jednička mi přijde horší. Nevím, co si mysleli herci a režisér když tohlecosi (ne, To nemůže být film, ani si To označení film nezaslouží) vytvářeli. Často jsem dostávala záchvaty smíchu ze směšnosti a ubohosti celého díla, ale nejvíc mě dostal Slávek Boura, kterého jsem znala jen jako moderátora Rande, porotce v Doremi a v podobných zhovadilostech TV Nova. Ve filmu vystupuje jako Martin Martin (už to jméno! :D), exkluzivní džigoló. A Pomeje byl taky k zasmání. Pro lidi se slabými žaludky nedoporučuji. ()

Enterprise odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých druhé pokračování celkem logicky nemůže dosáhnout kvality prvního dílu. A jsou filmy, jejichž první díl nasadil laťku tak hluboko, že nikdo neočekává, že by po té blamáži vůbec přišlo druhé pokračování. Ale Vít Olmer to dokázal - ještě štěstí, že máme tu demokracii, protože za tohle by zasloužil veřejnou popravu jako vystrahu pro ostatní rádobyumělce. ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Vít Olmer je v českej kinematografii jeden z režisérov, ktorý dokázal že filmové dno sa môže prepadať nižšie a nižšie. Po otrasnom béčkovom prvom diely totiž vychrstol na plátna kín ďalšie pokračovanie, ktoré nezostalo prvému dielu nič dlžné. Pseudoherecké výkony, nulová zápletka, primitívne dialógy, pokusy o erotickosť zlepené do jednej beztvarej hmoty. Vrcholom tohto hnusu je Slávek "Seduuuuum" Boura a jeho účes a la Mullet. Podľa môjho názoru mali byť oba dva tieto celuloidové hybridy spálené aby už nikdy nikto nemal možnosť sa na tento fimový odpad pozrieť. Ja som to pretrpel, ale musel som sa statočne držať aby som to dopozeral do konca. Aspoň že tá Míša Kuklová je dračica a snad len kvoli jej sexi vizáži som to dopozeral. ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Vít Olmer, tvůrce takových filmů jako Co je vám, doktore? Jako jed dosáhl svého dna. Měl k němu zdařile nakročeno skrze takové zhůřilosti jako Nahota na prodej či Ještě větší blbec, než jsme doufali, ale člověk si říká, že se jednou od toho dna musí odrazit a jít nahoru. Jenže to netuší, že pod dnem je ještě sklep se stokou. A ve stoce plavou Playgirls II. Jdu blejt velebnosti! ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych posuzoval Playgirls II jako komedii, tak dám bez milosti odpad, a Vít Olmer se může se svými ovečkami chytit za ruce a snožmo skočit ze skály. Už zase se vzájemně trumfovali v mizérii a neschopnosti. A ne, nemyslím si že za to může jen pan režisér / scenarista, ve své mysli Francis Ford Coppola, v myslích jiných předchůdce Uwe Bolla, protože Josef Nedorost čněl nad všemi jako titán herectví. Takže to jde, a ne že ne. Na druhou stranu, kdybych bral Playgirls II jako pokus o porno, tak bych pochválil výtečné herecké výkony (na žánr), hezké slečny (Míša Kuklová, Kateřina Hubálková), že to má světe div se i děj a humorné momenty (Achmed). Něco bych odečetl za Slávka Bouru. Ale nejsou tam žádné pikantní scény co by stály za řeč, takže taky odpad. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)
  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)

Reklama

Reklama