Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jistě, jistě ... našlo by se tady pár vtipných - dokonce i VELICE vtipných momentů, ale co je to platné, když všechno zastiňuje všudypřítomná dětinskost až slabomyslnost vyprávění, které marně pokukuje po nepoměrně slavnějších, neb i nepoměrně vyvedenějších konkurentech ve svém žánru. Finále je koncipované jednoznačně na efekt, tudíž celkový trochu trapný dojem nevylepší ani o fous, spíš naopak. Usmolené 2* ... možná 2,5* (se zavřenýma očima). P.S.: 1) Pokud by byl silným, leč neohrabaným hromotlukem, a bez větších - v lepším případě bez menších karambolů by se nedokázal pohybovat v prostoru mezi pokojně spočívajícími předměty, které nevykazují žádnou viditelnou známku aktivity (o nepřátelských úmyslech nemluvě), jakou šanci by asi tak měl proti svým nepřátelům ? 2) Řekla bych, že jedna z akčních scének je poměrně bezostyšně obšlehnutá z "Pravdivých lží" (1994). ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista mi tentokrát moc sympatický nebyl, ale Sophie byla i ve svém věku úžasná a symbióza těchto dvou fungovala za mne dokonale. Ostatní vedlejší postavy nepřekážely a naopak sem tam ústřední dvojici velmi vhodně doplnily. Nejlepší scéna za mne byla, když "agentka" zapíchla vrhací nůž do nohy... 70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzájemně se obohacující hromotluk s povolením zabíjet a přechytralý kid pod jeho ochrannými křídly je námět otřepaný jak penis prostatického bezdomovce. Tady mě, přiznávám se, překvapilo, že to dítě je ulhaný spratek s manipulativními sklony a představitel jeho „pacifiera“ není zas až takový dřevěný totem, jak by mohl někdo čekat. Segal potvrdil, že na komediálním poli vždycky uplácá něco, co sice není žádný zázrak, ale na jedno zhlédnutí rozhodně neurazí.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu lepší než jsem čekal a ne zcela dobré. Je to velmi předvídatelné. Humor mě občas vyloudil úsměv na tváři, nebo dokonce rozesmál. Obyčejné jsou zápletky a díry ve scénáři. Dobré herecké výkony to už mezi mimořádné filmy neposunou. Příběh moc nefunguje jako drama. Přesto že je film okouzlující pro mladou generaci , je rychle zapomenutelný. Jediným jeho účelem je zábavně zabít 100 minut. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno