Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "To bylo lehký." - "Jo... možná až moc lehký." - "Je to tu nějak klidný." - "Jo... možná až moc klidný." - "Hele, tamhle je Raph!" - "Jo... možná až moc Raph." Skvělé souboje a vtípky, které neurazí. 5* z nostalgie a za řemeslo. - 100%. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech možná o kapku lepší než první díl, v některých zase horší. Děj je zajimavější, je zde vysvětlen původ kapaliny a vznik želv, vrátí se trhač, který si vyrobí pomocí kapaliny něco jako Rocksteady a Beebop, samozřejmě se vše pokazí a želvy nakonec zvítězí. Tento druhý snímek už není tak temný jako první díl, je zde hodně barev, více vtipů a vtipných soubojů. Dávám stejně jako prvnímu dílu a hodně zde převládá nostalgie. Přece jenom jsou to želvy že. ()

Reklama

david.babick 

všechny recenze uživatele

už když jsem byl malý, tak mě na tomhle dílu sralo všechno...už tenkrát mě to přislo infantilní, Trhač najednou ožije, Ejpril hraje nesympatická píča, ty dvě zmutované zrůdičky jsou trapné a bohužel jsem vždycky viděl ten horší dabing, kde Donatella dabuje ten pojebanej Tůma ! jednička je pětihvězdičková pecka..tohle dvojhvězdičková tragédie...na tu třetí to vyzdvihuje jen Vanilla Ice !! :-D ()

fleker

všechny recenze uživatele

jej...to už je let kdy sme u tohodle sedávali...v tý době, kdo neměl nábytek polepenej želvíma samolepkama byl za nehoráznýho lůzra.....nebo jak se tenkrát říkalo ...pokakný prkýnko.......tehdy byl taky, u nás mrňousů, dost oblíbenej strejda roman ze ždírce.....vždycky když přijel, všici se kolem neho slehli a at rikal co rikal, viseli mu u huby a inhalovali kazdy jeho slovo...vostatni dospeli nad tim tenkrat kroutili hlavou....strejc sice celej život tvrdě makal na pile ale jinak byl blbej jak poleno a v jednom kuse smrděl kořalkou....ale to víte děti....v osumdesátym třetim mu chytnul kotouč dva prsty a to .. nám stačilo ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhí Nindžovia sa od tých prvých príliš nelíšia a využívajú to čo fungovalo v prvom diely. Pobavilo úvodné vtipkovanie na adresu stravovacích návykov, kde sa všetci a za všetkých okolností napchávali pizzou. O pôvode korytnačiek sa dozvieme o niečo viac a vracia sa tiež Trhač čo si vyšľachtí po páre prerastených fešákov a na diskotéke rozprúdi tú pravú zábavu. Pokračovanie má rovnaký švih a v ničom nezaostáva. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama