Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

erased 

všechny recenze uživatele

I don't believe it... It's like videogames in 3D!!! Nechápu, jak mi mohlo v dětství toto pokračování uniknout a o to větší šok mě čekal, když jsem zjistil, že je The Secret of the Ooze ještě lepší, než jeho předchůdce. Je v něm totiž přesně to, co se od sequelů očekává: víc všeho. Víc pizzy. Víc hlášek. Víc akce. Víc humoru. Víc hudby. Když je řeč o hudbě, závěrečná tanečně-bojová scéna v klubu za doprovodu Vanilla Ice je ztělesněním geniality. Jo, a víc pizzy. Go Ninja, Go Ninja, Go! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u jedničky, ty želvy mi prostě vtipný nepřijdou. Jasně, snaží se, ale je to spíš vtipný tak pro malý děcko. Příběh byl tak obyčejnej, že mě to po ty hodině začlo srat a strašně nudit. Vím je to kult, noaco mě to prostě nebavilo. Stejnej případ jako Ghostbusters, který jdou svým "vtipem" úplně mimo mě. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhí Nindžovia sa od tých prvých príliš nelíšia a využívajú to čo fungovalo v prvom diely. Pobavilo úvodné vtipkovanie na adresu stravovacích návykov, kde sa všetci a za všetkých okolností napchávali pizzou. O pôvode korytnačiek sa dozvieme o niečo viac a vracia sa tiež Trhač čo si vyšľachtí po páre prerastených fešákov a na diskotéke rozprúdi tú pravú zábavu. Pokračovanie má rovnaký švih a v ničom nezaostáva. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +staří známí želvácí, April, Tříska a Trhač -hodně špatná choreografie bojů, žádné výrazné hudební téma, masky/// Rád jsem viděl opět svoje milované hrdiny z dětství. Konkrétně tento film mi vždy utekl, protože jej vysílali o prázdninách v době kdy jsem vždy odjížděl (a už je jedno jestli k moři nebo k babičce), prostě nikdy jsem ho ještě neviděl. Jedničku si pamatuju ještě z kina a trojku už jsem kdysi taky viděl, proto mám pocit, že tento díl je nejslabší (i když nevím jak bych hodnotil v dnešní době ty 2 zmiňované). Nejvíc mi asi vadilo, že kvarteto hrdinů se chovali jak nadržení a nevychovaní puberťáci. Dokonce i Don a Leo, což mě moc netěšilo. Jedinej Mistr byl fakt perfektní, prostě takovej jak ho mám rád. Příběh mírně navazuje na jedničku, jen není příliš výraznej. Prostě dnes už průměr a nostalgie tady nefunguje./// Celkem 54%/// ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o ninja želvácích přišel po uvedení prvního snímku velice rychle. Sklidil takový úspěch, že tvůrci neotáleli a rychle se pustili do pokračování, který byl uveden hned na druhý rok. A tak se vrátili všichni známí aktéři. Dějově to už ale dosti skřípe a vůbec to celkově působí nějak kostrbatě. To je tak, když se moc spěchá a na patřičné zpracování scénáře se nedá dostačující čas. Hlavní devizou ale je, že první snímek byl zaměřen převážně na dospívající diváky a tento druhý už cílí pro ty mladší. Pro ně je tedy koncepce filmu daleko příznivější už vzhledem podstatného snížením projevu přeci jen agresivní povahy. A tím bylo veškeré zábavnosti učiněno za dost. Veselá atmosféra však zůstala a menší děti to snad potěšilo, ale kdo prošel drsnějším prvním snímkem a očekává to samé, tohle může s přehledem vynechat. Je to prostě úplně jiný film. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Tokka and Rahzar, dvě zmutovaná monstra v tomto filmu, se poprvé objevili v kresleném seriálu Želvy Ninja v roce 1987, a to pouze jednou v jedné epizodě v 7. sérii. Poté se objevili v animované sérii až v roce 1993 také v sedmé sezóně v jedné z epizod. Byly to nekontrolovatelní mutanti, které stvořil Trhač, když vystavil některá zvířata ze zoologické zahrady mutagenní látce o několik let dříve. Dále se objevily ve dvou nekanonových komiksech v limitované edici „Turtle Soup“. Tokka byl mazlíčkem April O'Neilové, který se změnil v mutanta, když kousl Raphaela a byl infikován jeho mutagenní krví. Razhar byl zmutovaný pes, kterého stvořil Krang. (ajaxx)
  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)

Reklama

Reklama