Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Želváci Ninjové!! Po Batmanovi a Spider-Manovi další jasná modla mého dětství. A už bylo pořádně na čase je trochu oprášit.... Želvy ve 3D vypadají super, hrané filmy stály úplně za hovno, klasickým animákům bohužel odzvonilo, ale současná animace jim sedne dokonale. Ať už se želvy prohání na skateu, skákají ze střechy na střechu, nebo dělají co jim jde nejlépe - bojují, vypadá to prostě tak jak má. Tenhle film ale není bezchybný, bohužel se moc nepovedla zápletka a je to trošku slátanina, s tím že zde není ani jeden v komiksovém významu pořádný záporák. Hlavní ale je, že jsou Leonardo a spol. zpátky v akci, osobně mě tenhle film potěšil víc než jakýkoli 3D megahit poslední doby a hodně moc doufám v pokračování, nebo aspoň kvalitní navazující seriál. No a myslím, že by se to s tržbama kolem sta milionů dolarů docela mohlo povést. Prosim prosim:) Ninjas! Four turtles. Four brothers. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Želvy se vrátily. A velmi příjemně. Temnější kabát a počítačová animace Želvákům velmi sluší. Přesto, že výraz "nízkorozpočtový animák" zní skoro hororově, je provedení opravdu dobré. Karikaturování lidí alá Úžasňákovi je asi ta nejlepší cesta, jakou se Munroe mohl vydat a zelenáči v ní vypadají lépe než kdykoliv předtím. Co pokulhává je příběh, který prostě bez Trhače nemá to potřebné grády. Charizmatický hlas a postava Patricka Stewarta sice táhne co se dá, ale jeho monstra jsou až moc kýčovitá. Trošku mě mrzelo upozadění Michalangela a Donatela, bratrský konflikt (a hlavně jejich souboj!) Rafaela a Leonarda ale dost vynahrazuje. Děj sice s námahou udrží pozornost, co ale bere dech je provedení soubojů. Mezi současnými CGI animáky jsou Želvy vyjímečné svou potemnělou atmosférou. A tak by to mělo být. ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Nový kýčovitě animovaný styl, provedení dokonale pohřbil vše krásné na původním animáku. Kde jsou cool hlášky? a vůbec jak mohli opomenout všechny ty záporáky? Proč najednou ten úděsný infantilní příběh? Působí to dojmem jako by se jednalo o další špatný díl Shreka než pocta legendě. Všiml si ještě někdo, že Tříska vypadá trochu jako Stuart Little? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to bomba. Premakaná animácia (ak nerátam Cameronovho Avatara :-) tak to najlepšie, čo som videl), skvelý komiksový prepracovaný príbeh - teda hlavne postavy sú skvelo napísané, množstvo krásnej akcie.... Český dabing trochu zvláštny - hlavne keď Majster Splinter (!) má rovnaký hlas ako vlk z CARCOOLKY :-) Bolo tam všetko, čo som tam chcel mať (aj keď ako dieťa som mal najradšej Donatella a Michelangela, ktorí idú tentokrát trochu stranou). Ninja Korytnačky v dospelom štýle noir ma dostali... Navyše skladateľ Klaus Bdelt po EQUILIBRIU či STROJI ČASU opäť predviedol, že mieri na špicu... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama