Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

tron 

všechny recenze uživatele

Som fanúšik čudného fenoménu nindža korytnačiek (ako školák som kupoval komiksy, mal som dva samolepkové albumy, chodil som do kina na príšerné hrané filmy a v TV som pravidelne pozeral kreslený seriál) – a asi najmä preto dávam tomuto filmu až 60%. Animácia je pekná, bojím sa, že len počítačové efekty dokážu „dôveryhodne“ previesť rozprávajúce dvojmetrové korytnačky na strieborné plátno. Bohužiaľ, scenár sa nepríliš vydaril, je prehnane komplikovaný, pričom mne osobne nesadla ani absencia najslávnejšieho korytnačieho súpera, zlovestného Schraedera; je chvályhodné, že režisér Munroe sa na to snažil ísť "z trocha opačného konca"... ale vo výsledku je to skôr kontraproduktívne. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/158713/Ninja-korytnacky-2007-60.html ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po tváři se mi rozlévá přiblblý úsměv spokojeného dítěte :-). Návrat Želváků je moc fajn. Začátek je sice pomalejší, ale zbytek filmu ho bohatě vyvažuje. Animace, která je hozená do ÚŽASŇÁKOVIC stylu, ŽELVÁM NINJA hodně sluší. Akce je vynikající (hlavně Leonardo vs. Night Watcher a finální bitva). Mikiho vtipy jsou ty správné bránicové dloubáky, po kterých se mi dost stýskalo. Chyběl mi ovšem Trhač a jeho parťáci. Monstra jsou fajn, ale nějak to není úplně to pravé. Tak trochu s nimi počítám ve dvojce. P.S. Badeltova hudba je výborná a Michelangelo rulezz ;-). ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jó, želvy ninja, to bylo v dětství moje, tak sem se docela těšil, ale nakonec musim říct že je to spíš průměr. Což o to animace pěkná, hlášky slušný, akce dobrá, ale film děsně ruší nesmyslný spory mezi želvama, naprostá absence pořádnýho zluducha, zlatej Trhač a trocha setkání se skutečným světem. V seriálu to propojovala April, jenže tady je skoro jak jedna z želv a celkovej příběh je takovej mdlej a nepomůže tomu ani začátek ala Pán prstenů a celkem dobrá hudba. Snad bude další díl s trhačem už o poznání lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojim spracovaním je táto verzia "Ninja Korytnačiek" hodne zaujímavý filmový produkt. Počítačové animácie tomu dávajú pôsobivosť vysoko graficky kvalitných PC hier. Snímkov, ktoré sú robené touto technikou som veľa nevidel a už vôbec nie tak podarených ako je práve tento. Okrem naozaj výborných animácií, je tu dobre odvedená práca aj v zobrazení akcie. Nazvučeniu rovnako nemožno nič vytknúť. Aj keď je príbeh pomerne jednoduchý, je to vynahradené známymi hrdinami môjho mládi. Donatello, Leonardo, Michelangelo a Raphael sa mi po rokoch pripomenuli v dobrom štýle. **** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama