Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší diel Psycha. Nudný a občas aj nechutný. Perkinsova réžia je nenápaditá a hudba doslova odporná. Navyše film je plný klišé (zhodou okolností do motelu príde žena, ktorá sa náramne podobá na Marion a má aj rovnaké iniciálny). No a vrchol je, že Perkins chcel silou mocou urobiť slasher, s čiernym humorom (policajt a kocka ľadu), ktorý tu pôsobí rušivo. Veď sa stačí pozrieť na ten dementný plagát... ()

toomm 

všechny recenze uživatele

Psycho se oprávněně nestalo slavou sérií, ale slavným filmem, protože pouze první díl je tím opravdu kvalitním filmem. Bates motel, Anhony Perkins i pár původních scén sice zůstává, ale to je tak všechno. Normen je roztěkanější než kdy dřív a z napínavého a kvalitního thrilleru se stává průměrná vyvražďovačka ve známém prostředí. 45% ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Od smrti majstra hrôzy a napätia sa filmový tvorcovia po celom svete akokeby prebiehali, kto zaujme jeho pozíciu (myslím naháňačky aj v iných žánroch). Od brilantnej jednotky, kedy konkrétne miesta a pohľady kamier zostanú pamätné pre svoj význam, pre mysterióznu čiernobielu optiku sa nasledujúce diely priživujúcej sa k tejto "ságy" pustili cestou lacného krviprelievania bez takmer minimálnej porcie ozajstného vyvrcholenia. Psycho III ale staviam nad Psycho II - kvôli jeho ambicióznej snahy vcítiť sa do Normana Batesa ako obetného baránka, ktorý nestíha zahaliť všetky vraždy a bojuje so všetkým okolo seba. Perkins ako rejža nič moc, ale nesklamal tak, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Atmosféra troška opadla z predchádzajúcich filmov, ale stále je to kvalitný kúsok a slušné zavŕšenie trilógie Psycho. V trojke sa opäť dozvieme niečo ,, Nového" z Normanovej minulosti+ bude viacej vrážd.Úvod asi nebude sedieť prísne veriacim, počkať čo to vidím 49%? jaj katolíci znova hodnotili podľa toho ako Pán farár povedal v kostole.:) ()

Gothic 

všechny recenze uživatele

Těží jako horník z prvního Psycha, na jeho černobíle skvostnou tvář jenom smutně dýchá. Pokusisli se oživit legendární scénu, avšak bez napětí skončila v džberu. Krev jenž teče ze sprchy, závěs co na zemi leží, film trpí vlastními ústrky, jak postřelený běžet běží. Anthony chtěl přispůsobit děj své tváři, ale spíš do světla než do tmy tohle Psycho září. Za světla jeho svit vidět není, oddejte se rači nočnímu snění. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • V původním scénáři měl být Duane Duke vrahem napodobujícím Normana Batese. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno