Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

Dado 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean ako animovaný seriál jednoducho nemôže dosiahnuť kvalít hraných častí už len kvôli tomu, že hlavná zbraň Rowana Atkinsona útočiaca na bránice divákov je jeho plejáda grimás, ktoré bohužiaľ v kreslenom vydaní niekedy vyznejú skôr nudne a trápne ako zábavne. Svetlejších momentov je tu viacero, človeka to celkom dobre pobaví, ale opakujem, na pôvodný seriál to jednoducho nemá. (60%) ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Nalezeno úplnou náhodou na Youtube, hned mě napadlo "určitě slabej odvar hranýho Mr. Beana", ale ani náhodou, kreslená verze se povedla velice: líbí se mi vizuálně, těší mě "dabing" (jak Atkinsonův, tak "MISTER.... BEAN!!!!" drsné paní domácí :-)), gagy mají opravdu vtip, ráda jsem viděla všechny díly :-). ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Na hraného Mr. Beana to samozřejmě nemá, ale i tak jsem se slušně bavila. Chce to teda ztišit zvuk, páč to co se line z repráků je občas fakt příšerný a za těch 10 minut by vás sousedi asi zabili. :-) Ale jinak je to povedený seriál, u kterého trochu nechápu poměrně nízké hodnocení. Animace je slušná, Mr. Bean si je hodně podobný i mimikou a gesty, a zase to posunuje jeho hranice trošku dál, protože co si budeme povídat, tužka a papír toho občas snesou víc než film - viz hned první díl. 75% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Já si to s původním Beanem nepletu. Mně se tenhle animáč prostě líbí. Není to sice jako hranej, ale to vůbec nevadí. Pár skvělých gagů v každým díle, celkem i hezky nakreslený a když to pouštějí jen jako vycpávku mezi programama, zpestří to den. A za další, tohle není remake. Občas sice opakují to, co dělal Bean i v hraným (některým věcem se prostě při každodenním životě nevyhnou), ale jinak je tu spousta nových nápadů. Mimochodem, i v hrané verzi pan Bean mluvil. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobré, jako hraný Bean (samozřejmě), ale kvalitou do něj vskutku nemá nijak daleko. Bavím se u každého dílu, ta animace je boží a dává té postavě úplně nový rozměr a neskutečně mě baví nová postava paní domácí. Uvidíme, jak dlouho nastavená laťka vydrží, ale po téměř dvaceti dílech jsem fakt spokojený. 85%. Lze doporučit fanouškům i (nedej bože) neznalým. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama