Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (95)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Doufám, že už nic horšího od Sydneyho Pollacka neuvidím! To bylo táááák blbý! Nemám ráda Forda a Kristin Scott Thomasová mi přijde taková mrtvolná. Vůbec to mezi nimi nefungovalo, celé to bylo jakési natahované, tam, kde by normální lidi mluvili a povídali si, oni HOVOŘILI :-) nebo na sebe jen čuměli. Natahovaný "děj" a k tomu reklamy, byla jsem pěkně naštvaná, že jsem na to koukala, ale byla jsem tak vyšťavená z práce, že jsem nebyla schopná kromě nějakých domácích prací dělat nic jiného. Vlastně mě u toho udržely vtipné i když cynické komentáře mého manžela a nakonec jsme perlili oba a nasmáli se fakt hodně. Což je při filmu o mrtvých z letecké katastrofy pro film hodně špatné vysvědčení. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Harrison Ford je u mě zaškatulkovaný jako nezapomenutelný Indiana Jones anebo jako typický policajt. Tyto role mu sednou jak prdel na hrnec. Akorát když se do toho připlete moc romantiky stávají se jeho role kontraprodukrivní což jasně dokazuje tento snímek. Romantická idyla na jejímž zrodu stálo letecké neštěstí obou podváděných páru nestačila na to vytvořit kvalitní film. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

škoda, že to bylo tak zdlouhavé, o půlhodiny zkrátit a je to lepší, celou linku toho policejního vyšetřování Forda bych vynechala asoustředila se na tu jeho posedlost "proč" ... kdyto začalo a neschopnost vyrovnat se s tím, že se cití podveden, že žil v iluzi, že jeho život sjeho ženou byla lež ... to je to, co Pollack umí a v tom dobrej ... Straašne dlouho jsme ten film chtela videt, nakonec včeras českým dabingem v TV .... ale mam to za sebou, ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Role pro H. Forda už nejsou. Tedy takové, pro něž ho někdo vyhledával. Já mezi ně nepatřil, protože mi ráz těchto filmů připadá velice prostý a přece splňuje tu část požadavků masového publika, aby se jim předkládaly filmy ala TOVÁRNA NA SNY dělá pro Vás a to, co VY chcete, co ještě pochopíte...***(4.10.2010). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Policejní detektiv Dutch Van Den Broeck a emancipovaná senátorka Kay Chandlerová přišli o své životní partnery při leteckém neštěstí. Tajný romantický výlet na Floridu totiž skončil v ledových vodách nedaleko Washingtonu. Dutch a Kay jsou zlomeni žalem a zjištěním, že byli rafinovaně a dost dlouho podváděni. Detektiv se jako posedlý snaží vypátrat všechny detaily o tajném životě své manželky, zatímco zdrcená senátorka hledá nějakou oporu. Společné neštěstí je sblíží...Pěkná nuda, film kráčí odnikud nikam, obdařen neúnosnou stopáží má při absenci poutavého příběhu pramalou naději zaujmout. Jakoby si to uvědomovalí i ústřední herečtí představitelé a tak se tupě potácejí s jedním výrazem ve tváři od záběru k záběru. Nevzrušivě podaný příběh v nevzrušivé režii Sydneyho Pollacka je učiněný propadák. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Simulovaná letecká nehoda, ktorá odštartovala tento film, bola taká realistická, že 40 ľudí zavolalo 911, ktorí boli presvedčení, že ide o skutočnú katastrofu. (Arsenal83)
  • Cullen (Peter Coyote) a Peyton (Susanna Thompson) sedeli na sedadlách 3A a B, ktoré sú na ľavej strane lietadla, no ich telá v ponorených troskách sú bezpečne pripútané na sedadlách napravo od uličky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama