Reklama

Reklama

After: Přiznání

  • USA After We Collided (více)
Trailer 6

Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin se propadli do vzájemné osudové lásky. Na ničem jiném nezáleží a ani jeden z nich nemá co ztratit. Až na to, že mohou ztratit jeden druhého, tedy vlastně úplně všechno. A právě takové nebezpečí hrozí ve chvíli, kdy se Tessa dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. Hardin býval krutý a nepoddajný, uměl dívky využít a odkopnout. Teď je to on, kdo by mohl skončit se zlomeným srdcem, kdo bez toho druhého nemůže žít. Udělal obrovskou chybu, díky níž může láska jeho života skončit. Dokáže překonat stíny minulosti a vybojovat svou lásku zpět? Nebude to snadné. Silná láska a divoký vztah totiž Tessu změnily, už není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší. Určitě nechce skončit v slzách. Nový kluk, který se v jejím životě objevil, je navíc pozorný a hodný. S ním by její srdce mohlo najít klid... je ale klid to, co opravdu chce? Nezvítězí nakonec elektrizující doteky, nenasytné polibky a žhavá touha, kterou umí vzbudit jenom zlobivý Hardin Scott? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (77)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct, asi to co k prvnímu dílu - je mi 43 už to prostě není film pro mě... Škoda, že nebyl, když mi bylo patnáct, ale i tak jsou tu světlé momenty, i když nějaký světoborný snímek to není a celá série (i když je mnohem lepší, než těch padesát odstínu sexu)- je taková bez příběhu, respektive bez nečekaného příběhu... Ale nevadí Tess je krásná a soundtrack je docela v pohodě...A vzhledem k tomu, že se tento díl jmenuje přiznání, tak se přiznám, že bych se asi chtěl ještě jednou zamilovat...60% ()

NerdLife2 

všechny recenze uživatele

Tento komentár píšem len z dôvodu, aby som niektorých vyviedol z omylu. Tento film je podľa môjho skromného názoru vyložene zlý, avšak rozporuplne so sebou bojujem, pretože mám plnú chuť napáliť After plný počet. Tento film je moje nové The Room od Tommyho Wisaua. Aby som to zhrnol, film je podľa mňa tak zlý, až je vlastne skvelý. Patrím k ľuďom čo pomaly nevedia nič iné ako len rozmýšlať nad filmom.. Moc si film vážim než aby to boli pre mňa len odreagovačky. Tento film je ale jeden z mála na ktorý pozerám s potrebným humorným nadhľadom. O tom či to bol prvoplánovaný oblbovák by sa dalo polemizovať... Faktom ale zostáva, že som si dlho tak ako tu film neužil. Tak so svojou blbosťou vedel film čarovať, že som reálne prial postavám ich úspechy, chuť na sex a podobne. U dramatu to zišlo predsa k humoru ale nevadí. Koniec je inak pomaly taký plot twist na ktorý ani Shyamalan nemá. Preto dávam polovičný počet. Je to zlatý stred, pretože hlava hovorí, aby som to zakopal pod zem a srdce aby som užíval brak. Alebo je to naopak? ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

After2 ma v niekoľkých maličkostiach dokázalo milo prekvapiť. Čakala som, že to bude horšie, minimálne horšie ako jednotka. Potešila ma zmena prostredia, predsa len ma viac zaujíma Tessa mladá žurnalistka (aj keď je to len stáž) ako Tessa študentka. Nové prostredie so sebou donieslo aj nové a sympatické postavy Trevora a Kimberly, čo je ďalšie plus. Veľmi sympatická je aj Hardinova mama Trish, ktorá je okrem iného aj veľká kočka. Naopak, Selma Blair ako matka Tess je hrozná, našťastie sa tu objaví len na minútku. Všetky nesympatické postavy z jednotky tu dostávajú oveľa menej priestoru, čo je tiež fajn. Zlepšil sa aj soundtrack, aspoň už nepíli uši. A o Hardinovi sa dozvedáme trošku viac. Tess je presne ten typ dievčaťa, čo si nevie vybrať dobrého chlapca. Má okolo seba troch skvelých chalanov (Noah, Landon a Trevor), ale nedá si povedať. No možno ona je presne to, čo Hardin potrebuje. Scénky na párty a tie milostné sa dali skrátiť, niektoré aj kľudne vynechať. V porovnaní s jednotkou je After2 trošku lepšie, ale stále nedosahuje úroveň aspoň tých troch hviezdičiek. Ku koncu som sa už aj trochu nudila, na takú stopáž predsa len málo materiálu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka chcela byť teenage romancou a aj to sa jej podarilo len veľmi chabo, druhá časť už chce byť skoro soft erotikou pre deti pod 15. Objavujú sa tu samí teenageri prekypujúcim egom, či dievča či chlapec, všetci sú frajeri hrajúci sa na veľa, pýcha by sa dala krájať. Scenáristicky sme dostali čistý návod pre mladých ako si užívať na gauči, v posteli, na stole, v sprche a pre dievčatá ako majú poriadne vzdychať a v tej sprche dokonca dvíhať telefón. Josephine Langford však okrem toho vzdychania nevie nič zahrať no a Hero Fiennes Tiffin ten má mimiku ako po mozgovej obrne. Jediným pozitívom bola anglická verzia Ó Tannenbaum spievaná nejakým černochom. ()

Harfenik 

všechny recenze uživatele

Po špatné jedničce, kde světlo světa spatřil nejhorší herecký výkon "drsného zlobivého boye" v podání mladého Voldemorta, přichází nic moc dvojka, která má ale jednu výhodu, Voldemort už tam tak moc není. Tedy je tam hodně, ale ne pořád. Tessyna linka je v rámci žánru celkem zajímavá, ostatní postavy jsou také ucházející, především pak skvělé dvojče Bena z přátel, a když zrovna Voldemort neukazuje, jakej to je drsňák, že má rád bolest při tetování, tak se na to dá i dívat. Samozřejmě pokud vypnete mozek, nevšímáte si občas klišé dialogů (obzvlášť cool vět, jak jsou všichni dokonalí) a při scénách s Voldemortem si zavřete oči a zacpete uši. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení začalo 12. srpna 2019 a skončilo v září 2019. (kklepkaa)
  • Narozdíl od prvního filmu má snímek rating „R“. To znamená, že na film smí mládež do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby. Je to z důvodu, že snímek obsahuje více nahoty a sexu. (ČSFD)
  • Tessa (Josephine Langford) odchádza po hádke a je na hotelovej chodbe bosá (00:25:05/ ), keď schádza dole schodmi, už má na nohách obuv (00:25:23). (GabrielGabko)

Reklama

Reklama