Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Miestami scenáristický “patos”, plný vyšetrovateľských, či iných primitívno nelogických prešľapov, no keď človek videl taký dokument, ako je “The Imposter”, možné je vlastne úplne všetko. Každopádne, moju pozornosť samotný seriál udržal od prvej do poslednej minúty, čo sa tak často nestáva, pričom herecké obsadenie, je taktiež dokonalé (!), a tak mile rád tú štvrtú bez váhania udelím. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý drží divákov pri obrazovkách svojou atmosférou a charizmou manželského páru, ale Chris Pine to tam jasne ťahá. Viem si ale predstaviť aj rýchlejšie riešenie prípadu, celý ten proces a záverečné zvraty by sa zmestili aj do celovečerného filmu. Apropo riešenie, okrem toho naťahovania deja je trochu slabinou aj ten neurčitý záver. Otvorené konce, pochybnosti, to nemusí osloviť každého diváka. Napätie tomu nechýbalo, naozaj len škoda toho záveru, ja mám radšej, keď sa ten uzol dokáže rozviazať a máme to uzavreté. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výborný, dechberoucí, atmosfericky hutný až mrazivý seriál z produkce Apple TV, který beru všemi deseti. Syn významného právního zástupce je obviněn z chladnokrevné vraždy spolužáka v přilehlém parku a od té doby začíná dusná jízda plná odhalení, zvratů, nově vytasených důkazů na obou stranách a vnitřního psychického teroru všech zúčastněných. Skvělé herecké výkony hlavních představitelů, které nemusím ani zmiňovat, protože kvalitních jmen je zde spousta, solidně vyladěný scénář a prokreslení postav, které se v průběhu seriálu vyvíjejí až na jejich psychickou hranici rozpadu a nekompromisně šokující sedmý díl soudního procesu, kdy to celé vygraduje na maximum. Po dlouhé době emoční, dusivá ždímačka připomínající atmosférou nedávný When They See Us, která opět trefuje do černého a přináší sedmihodinovou jízdu, kterou jen těžko pauznete. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem Apple dost odsuzoval, že si kvůli vysokému nadbytku financí, kterých není nikdy dost, chce ukotvit své sítě i v oblasti filmu a seriálu, on jde ale na všechno velmi pomalu a díky tomu dosti kvalitně. Z jeho ostatních seriálových projektů jsem prozatím nic nezhlédl, Defending Jacob mě ovšem zaujal zejména kvůli mému oblíbenci Chrisu Evansovi a v jeho průběhu jsem přišel na chuť i pro mě doposud téměř neznámé Michelle Dockery. Jako milovník právnických dramat jsem si tuhle záležitost náležitě užil a jsem dost vděčný, že její konec nelze dopředu předpokládat. I když to už je dost subjektivní pohled. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádně napsaná, precizně zrežírovaná i kvalitně odehraná podívaná, která se nejdříve tváří jako místy mírně klišovitý, ale jinak velmi poctivý procedurální krimi thriller, který se však postupně překlápí v depresivní psychologické drama. Je to správně seversky ponuré a co do tempa spíše rozmýšlivé, ale přesto postupně velmi intenzivně gradující. Připočtěme k tomu napínavý, vícevrstevnatý a hlavně až do poslední chvíle nejednoznačný scénář, kdy divák jednoduše chce vědět, jak to všechno bylo... Jedna jediná poznámka, jelikož jsem v americké soudní síni nikdy nebyl: to se opravdu tolik hraje na emoce porotě a podbízivý herecký exhibicionismus obhájce? Vždycky jsem si myslel, že důležitější jsou v soudní síni přímé důkazy, výpovědi svědků a obecně chladná logika. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v meste Newton, štát Massachusetts. Taktiež scény z Mexika sa natáčali v Mexiku, v oblasti Nuevo Vallarta, štát Nayarit. (Real Tom Hardy)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama