Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (333)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní epilog k dnes již pomalu kultovnímu seriálu.Pro mě sice Breaking Bad není nejlepší seriál všech dob (i když by v mém žebříčku byl celkem vysoko) a už je to nějaký pátek co jsem ho viděl (tudíž sem si úplně přesně nepamatoval co se všechno stalo),přesto na mě El camino zafungovalo hlavně díky nostalgii.Dějově totiž El Camino seriál nijak zvlášť nerozvíjí a na ploše dvou hodin se místy lehce vleče,takže šance,že by oslovil i nefanoušky je celkem malá.A počítám,že o to tvůrcům ani nešlo,protože tohle je jasně fanouškovská záležitost...70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný film těžící ze jména Breaking bad, který na jednu stranu vyloženě neurazí a katastrofa to není, na druhou stranu je to zbytečný počin, který na dvou hodinové stopáži nemá co říct, často přešlapuje na místě a obsah by se dal shrnout do závěrečného 40minutového epilogu poslední série a bylo by i líp... ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Sakra koukám, že Breaking Bad universa se jen tak nezbavím. :D Máme tu Better call Saul, teď El Camino, tak další očekávám pokračování v podobě Waltova syna, kterej se inspiruje tatíkem a vybuduje si vlastní drogový impérium. Každopádně ač jsem tímhle universem už celkem přechucená, a když Breaking Bad skončilo, upřímně se mi ulevilo, že už nebudu muset koukat na Skyler a její sračkoidní hádky s Waltem a spol, jsem za tenhle film ráda. Je to takový uspokojivý zakončení, který se sice z poloviny skládá jenom z toho, jak Jesse někoho sleduje, pak ho zabije a zbytek filmu je PTSD, ale ten skvělej pocit nemuset pořád koukat na Skyler a její šílenou rodinu je neskutečná úleva, takže jsem si to velmi užila a vůbec si nestěžuju. Hodnocení: 8/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Keď som zbadal podtitul "film podľa seriálu Perníkový táta", smelo som sa pustil do sledovania a vôbec netušil, že to je film, ktorý naväzuje na seriál a to je veľký rozdiel. Keďže som seriál nevidel film mi toho veľa nedal. Kvalita tam bola, ale nedokážem to naplno oceniť, keďže som postavy ani dej zo seriálu nepoznal. film 70%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus přichází tenhle kapku přebytečný dovětek už poněkud pozdě.. Formálně je asi vše na svém místě.. Je to Breaking Bad tak jak si ho ještě matně pamatuju.. Ale na konci jsem měl pocit, že kdyby to nevzniklo, tak by vůbec nikdo nebyl ochuzen vůbec o nic.. Mnohem víc než příběh a celá vzpomínka na BB se mě tady dotknul fakt, že jde o jednu z posledních rolí sympaťáka Boba Fostera.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Scéna, během které si Jesse Pinkman (Aaron Paul) vezme do ruky brouka, je odkaz na epizodu Schovávaná (2009) z původního seriálu, ve které si Jesse brouka téhož druhu nechá rovněž přelézt přes ruku. (LucasAbelle)
  • První verze filmu měla tři hodiny. (LUKICKK)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno