Reklama

Reklama

American Hero

  • Velká Británie American Hero
Trailer 2

Obsahy(1)

Melvin (Stephen Dorff) žije bláznivým životem v New Orleans. Je potížista milující alkohol, drogy a ženy. Má to však jeden háček, vlastní super schopnosti. Brzy mu však dojde, že pokud nechce přijít o opatrovnictví svého syna, musí se změnit. Proto začne bojovat proti zločinu. (Aaron.)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Snad jedině díky pěkným trikům z After Effectu jsem vyloudil jednu benevolentní hvězdičku, jinak bych se i zdráhal snímek doporučit. Jdete na akční pecku se syfy námětem a dostanete žebrácký vývar z Henkoka, okořeněný takovou dávkou zbytečných žvástů, div že nezatoužíte taky po nějaké té superschopnosti, abyste si telekineticky vyrvali oči z hlavy ven a ostentativně s nimi mrskli na plátno vašeho provinčního kina a American Zero už tak neměli šanci nikdy vidět. Užvaněný děs s totálně otravnými antihrdiny! ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Nevím, asi jsem nepozorný divák, ale tak nějak mi unikl smysl tohodle dílka. Nedozvěděla jsem se nic jiného, než co je uvedeno ve zdejším popisu filmu (který je, jak můžete vidět extrémně stručný) a vlastně jsem ani neviděla nic, co by mě mohlo nějakým způsobem zaujmout. Další slabou stránkou Amecican Hero je to, že je až překvapivě nudný. Na druhou stranu oceňuji přestárle študáckou atmosféru, kterou tohle dílko nabízí, nic dalšího už ale nepřináší a to je určitě škoda. ()

Reklama

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

American Hero působí jako debutový počin začínajícího režiséra a ne jako film od někoho, kdo už má s točením bohaté zkušenosti a dokázal zplodit i kvalitní fláky jako třeba The Football Factory. Trailer ukazuje prakticky vše zajímavé, co je ve filmu k vidění, ostatní je jen nudná vata, kde se většinu času fetuje a remcá o hovnech. Po trikové stránce je to rovněž velmi podprůměrné a samotný Stephen Dorff a hláškující černoch na vozejku to nevytrhnou. ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá sonda do života jednoduchšieho Američana s posolstvom, ktoré jasne vraví o tom, že netreba (v tomto prípade) autá prenášať, ale stačí byť hrdinom pre tých, ktorých máme radi. To by ušlo, rovnako tak aj postavy, ktoré sa zdajú byť dostatočne real a zaujímavé. Škoda len, že sa to celé točí nejak na mieste, nemá to nejakú poriadnu zápletku a z môjho pohľadu to mohlo byť pojaté pokojne aj o dosť komediálnejšie. Ten príbeh sa celý čas nejak nikam neuberá, nie je nikam nasmerovaný, čo, treba doplniť, môže byť zámerne motivované povahou hlavnej postavy a jej nevôľou konať - mňa to ale nebavilo. Ak by som mal niečo vyzdvihnúť, bude to určite technické prevedenie - film je skvele natočený a aj následne dodané efekty sa veľmi vydarili. Škoda len, že na atraktivite vizuálu nepridali zaujímavejšie lokácie, ale to už sa musíme opäť obracať niekde inde. Na druhú stranu je zas asi nadmieru obtiažne vybrať lokácie pre film "zo susedstva" tak, aby to nakoniec nepôsobilo monotónne. No... American Hero je taká dobre pozerateľná nudička... 40% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte akční nebo sci-fi film tak se moc nedočkáte jelikož akce tu je asi minutku ke konci a superschopnosti jsou odsunutý až na třetí kolej. Tohle je obyčejný drama o neobyčejným člověku, točený záměrně polodokumentární formou kvůli osobnějšímu zobrazení hlavního hrdiny. Ani ta komediální stránka se zde moc neukazuje a kromě hláškujícího negra na vozejku tu toho už moc neni. I tak jsem se ale nenudil a ačkoliv ten film neni nijak originální, tak na jedno zkouknutí je naprosto neškodnej a nevidim jedinej důvod proč ho urážet. Za zmíňku stojí hodně slušnej soundtrack a Stephen Dorff v roli kterou si viditelně užil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V 77. minúte, keď Lucille (Eddie Griffin) presadá do bieleho invalidného vozíka, je vidieť, že jej biele podrážky sú celé špinavé. To by ale nemali byť, keďže nevie chodiť. (Budisovie)

Reklama

Reklama