Reklama

Reklama

Dračí záchranáři

(seriál)
  • USA Dragons: Rescue Riders
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Hrdiny svět potřebuje, jen ti ho zachrání. Dvojčata Dak a Leyla a čtveřice jejich dračích kamarádů zachraňují Vikingy i draky v okolí městečka Stokučí. (Česká televize)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dětský spin-off Draků pro nejmenší. I když to je pro děti nejmenšího věku, mě to bavilo. Animace fajn, příběhy nemají takovou výchovnou váhu, je to překvapivě solidně akční a a fakt, že 2 děti rozumí dračí řeči, otevírá dost prostoru pro zase něco nového, co zatím v dračím vesmíru nebylo. Draci samotní jsou skvělý, baví, mají dobrý charaktery a Krkal nad všemi vede roztomilostí i chováním. Dobrá práce. Jen doufám, že navazující seriál, který získal na podzim 2021 Peacock, se časem dostane i k nám v jakékoliv formě. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele

To lepší z dětské produkce, dračí hrdinové jsou sympaťáci, výchovná stránka není tak prvoplánová, jak bývá v dětské produkci zvykem, snesitelné i pro dospělé. ()

Reklama

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7,5/10 - vzhľadom na cieľovku. Trailer vyzeral dosť na nič ale výsledok je pomerne dobrý. Zo začiatku je všetko priemer, silné mierenie na deti a občas sa pritrafí dobrá hláška, postupom sa seriál zlepšuje, časti začínajú mať náväznosti, sú tu vážne časti a pár pri ktorých sa bude každý rehotať, sú tu veci ktoré fanúšik Ako si vycvičiť draka dobre pozná ale snažia sa dodávať nové druhy drakov, starší divák bude v deji vedieť niektoré veci dopredu a u jednej časti odhadnete koniec 10 minút dopredu. Keď vezmem že je to určené pre deti tak 4* ale len vďaka 2. polovici, tá prvá je naozaj len uvedenie a chýba mi tam origin scéna pre Daka a Leylu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dcerka už jede obě série asi po osmé, takže jsem po pár dílech naznal, že asi mohu ohodnotit. Jak vycvičit draka pro nejmenší se v podobě seriálu kupodivu docela povedlo. [Netflix] ()

Galerie (137)

Reklama

Reklama