Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z čias ZŠ som si pamätal, že Jackie Chan mal sériu akčných komédií, kde mal za parťáka jedného plešouna. Keď som si však chcel detské dojmy oživiť, tak som ani za boha nevedel nič podobné vo filmografii Jackieho Chana nájsť. A on to nakoniec bol nejaký Samuel Hui. Bláznivá mise je ako keby Terence Hill a Bud Spencer išli natočiť svoju verziu Růžového pantera, ale nakoniec si to rozmysleli, a film prevzal čínsky producent. Hviezdou filmu a celej série je Sylvia Chang, ako neustále nasraná policajtka. Humor je naozaj detinský a akcia občas ako z éry nemých filmov. Čo Vám bude hovoriť, jeden z tých prípadov, kedy je lepšie detské zážitky v dospelosti neoživovať. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Toto dílo má na hongkonské poměry velice solidní filmové základy po všech stránkách, a proto neurazí ani neznechutí dokone ani ty, kterým je hongkongská crazy produkce vyloženě proti srtsti. Všichni ostatní pak asi budou chrochtat blahem. Už jen otvíračka s pomalu gradujícím ústředním hudebním motivem je perfektní zážitek. Celkově je to velice povedená a docela nápaditá akční komedie v poněkud teatrálním hongkongském duchu. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl You Never Die Twice, je pro mě srdeční záležitostí od dětství. Děda měl tenkrát ještě i jiný díl na kazetě a z něj jsem si pamatoval pouze to, že ke konci jsou autíčka na ovládání, která vybuchují. A hle, nedávno vyšla ke stáhnutí rovnou celá série Aces Go Places ve Full HD, tak jsem neváhal si rovnou pustit první díl a ony ty autíčka jsou tady, nádhera. Sice to není úplně tak dokonalé, jako čtyřka, která byla vážnější, akčnější, vtipnější i kvalitněji natočená v lepším prostředí, ale i tak, super nostalgie tohle vidět, po tolika letech. (1054. hodnocení, Full HD, České znění pro Kabel Plus, firma Vacek) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pohádka mého mládí. Vtipné, akční a s odkazy na známější západní klasické snímky. Karl Maka je tu prostě boží. Chvílema naschvál odměřený a potom hned zase pěkně ujetý. Na konci malá autíčka navnadí na v tomto směru mnohem pestřejší druhý díl. A kdo ví, jak moc velký vliv měla Sylvia Chang na fascinaci asiatkama nebo plochýma hrudníkama pro mou generaci. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak může někdo napsat komedie plná malých i velkých robotů. V tomto díle byli všeho všudy auta na dálkové ovládání a jeden robot podávající telefon. Tady se jen hláškuje a odkazuje, za což dávám tři hvězdy. Roboti jsou až v druhém díle! Nemám rád, když někdo hodnotí film, na který si ani nevzpomíná, o čem že je, jen že ho někdy v dětství viděl. A to ještě špatně.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama