Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelný kult mého dětství. Obraz na VHSce se obrovským počtem pouštění změnil k nepoznání, ale vzpomínky zůstávají. Druhý díl je ze série Aces Go Places/Bláznivé poslání rozhodně ten nejlepší. Počet bitek, honiček, skečů a robotických hi-tech hraček je nejlépe vybalancovaný a duo Kodyžak a Sam je skutečne akční. V paměti se mi ještě zachovala postava blázna s dýmkou, který se vydává za agenta FBI... Taktéž reference na Clinta v Dirty Harry - Filthy Harry je pro mě v honkongském filmu zajímavá. Kdybych neměl tolik let co mám, bylo by to určite za 5*. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské filmy jsou oproti těm americkým opravdu rozdílný ale tohle je teda něco. Když jsem viděl úvodních pět minut nechápal jsem a začal uvažovat jestli film pošlu do odpadu nebo mu dám z milosti alespoň jednu hvězdu. Později jsem však přistoupil na režisérovu hru a začal se bavit. Film nejvíce vystihuje jeho název jelikož je to opravdu bláznivina a více než hongkongský akčňák to připomíná ranné francouzské bláznivé komedie, čemuž dopomáhá zatraceně chytlavý hudební motiv. Ale narozdíl od francouzské kinematografie, tady je spousta akčních scén, honiček a ... robotů. Film nejvíce ocení ti kdo ho viděli v době jeho vzniku, jelikož na dnešní dobu to je opravdu moc trhlé. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dětská srdcovka,super napěchovaná akce. Ničící roboti,skvělé kaskadérské kousky,výtečná hudba,kterou si dodnes pamatuju. Tohle je pro mě ten nejlepší díl z celé série. Celé je to posatvené na nepřetržitém řetězcu akce. Sam je takovej kungfu Bond,z motorky má najednou skůtr. Uznám,že na dnešní dobu by ti roboti oc neobstáli,ale tehdá byla taková móda a představy a mě to bralo a scény s roboty mě děsily. Tohle patří k mým nejvíce nejakčnějším filmů s jakými jsem se,kdy setkal. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama