Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelný kult mého dětství. Obraz na VHSce se obrovským počtem pouštění změnil k nepoznání, ale vzpomínky zůstávají. Druhý díl je ze série Aces Go Places/Bláznivé poslání rozhodně ten nejlepší. Počet bitek, honiček, skečů a robotických hi-tech hraček je nejlépe vybalancovaný a duo Kodyžak a Sam je skutečne akční. V paměti se mi ještě zachovala postava blázna s dýmkou, který se vydává za agenta FBI... Taktéž reference na Clinta v Dirty Harry - Filthy Harry je pro mě v honkongském filmu zajímavá. Kdybych neměl tolik let co mám, bylo by to určite za 5*. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování prvního dílu ,trojici opět honí někdo kdo chce dostat diamanty a používá k tomu roboty (velic mě to připomíná hlavně na konci při bitvě robotů Transformers) Hatung a Kodyžak jsou manželé i když Kody řekne místo ano při svatbě né. Do toho je tu jakási šílená FBI kam přijde ozve pípo pípo pípo. Prostě blbina na entou ,ale pěkná. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Legendární silvestrovský bonus 1989. Tehdy to byla absolutní bomba, akce, humor, roboti, dotěrná ústřední melodie, tomu nešlo odolat. Imbecilita scénáře je nepochybně záměrná, protože je to opravdu neskutečná šílenost, když k tomu připočteme přehrávaní absolutně všech herců, může z toho vyjít pouze dvě možnosti. Debilita nebo kult, tady se stalo to druhé. Je sice otázkou, zda by byl film tak populární i bez kvalitního dabingu (ostatní díly jsou opařeny klasickým překrývacím), který možná stojí za všemi solidními hláškami snímku (Šimon a Matouš je klasický příklad). Závěrečná bitka robotů mi utkvěla v paměti po dvě desetiletí, to něco znamená. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj toto druhe pokracovanie mi pripadalo tiez na rovnakej urovni, ako jednotka. Ale tu sa tych vselijakych vynalezov a blbostiek vyskytlo viacej, co len film posunulo k blaznivejsej komedii na cele s nasim maskotom Codyjackom a jeho kamosom Samom, ktory sa znova zalubil do nespravnej zeny:) Zaciatok filmu bol asi najviac od veci s tym robotom, ktory sa poskladal, ako nejaky Transformer a strielal po Samovi rozne strely. Aj na konci filmu sa objavil tiez ten isty robot, mozno to bol brat toho robota co bol na zaciatku filmu, to teraz neviem:) Ale tu uz Sam disponoval tiez takymi uchylnymi robotmi, ktory sa pustili do suboja s tym velkym Transformerom:) Samozrejme to vyhral Sam s tym plechavcom:) Dobry magor aj bol ten chlapik, ktory sa vydaval sa agenta FBI. Takychto komickych situacii je aj tu celkom dost, co ma len potesilo, pretoze ja milujem taketo uletene komedie, kde tiez neni nudza o nejaky adrenalin v zilach:) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama