Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pastelková antologie. Celek hýří barvičkami, hravostí a takovou zvláštní, až dětskou naivitou. Bohužel ta dobová zasazení jednotlivých povídek jsou naprosto zbytečná. V drtivé většině je jejich děj umístěn do interiéru a je tak v podstatě jedno, jestli se povídka odehrává v 50. nebo 80. letech. Chválím však přednostní využívání praktických efektů před těmi CGI (to o sobě dává vědět hlavně v prvním a třetím segmentu) a všudypřítomnou vtipnou morbiditu. Tady podle mě vyhrává povídka číslo 2, už jen za ten nápad a onen nevídaný porod. ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Konečne som si opäť pošmakoval na kvalitnom poviedkovom horore. Začiatok vyzeral zaujímavo a rozprávač pôsobil dosť pochybne (samozrejme v tomto prípade ide o pochvalu). Prvý "zahrievací" príbeh je kratučký a aj dosť strelený - 3/5. Druhý príbeh zas uvoľnený a naozaj zábavný - 4/5. Tretí bol najlepší a jediné, čo mi vadilo, bola tá umelá maska na konci - 4,5/5. Štvrtý ponúkol home invasion na úrovni - 4/5 a koniec rámcového príbehu ma tiež nesklamal (ale chápem, prečo to CGI niektorým nevoňalo) - 4/5. Hudba v celom filme bola vhodná, žiadny z hercov (podľa mňa) neprehrával a moju najväčšiu výhradu teda smerujem k našim distribútorom - dva roky preč a nič...kde máme DVD/BD? ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající hororová antologie, která patří k tomu nejlepšímu, co jsem měl možnost letos vidět. Jednotlivé příběhy jsou zasazeny do 50,60,70 a 80 let a oldschool atmosféra je naprosto bezkonkurenční. Příběh se zaměřuje na creepy staršího chlápka vlastnící márnici, ke kterému se přihlásí sympatická blondýnka žádat o práci asistentky a mezitím si vykládají hororové příběhy mrtvých lidí. První nejkratší povídka se odehrává na toaletě, kde se skrývá pěkné monstrum evokující The Thing. Druhá povídka o mladém šovínistovi, který bude tvrdě potrestán za sex bez kondomu. Jeden z nejzvrhlejších a nejoriginalnějších nápadů posledních let. Třetí povídka je o muži, jehož žena je velmi nemocná, začíná být na obtíž a rád by se jí zbavil, ale né vše jde podle plánu.Černohumorné a drsné. Čtvrtá povídka je o psychopatickém sériovém vrahovi dětí, který napadne babysitterku a boj o život začíná. Ještě zde máme nějaké ucelení příběhu, které nabídne jeden nečekaný zvrat. Pro mne perfektní záležitost, kde ani jeden segment nepůsobí navíc, každá povídka je nadprůměrná, skvěle natočená, atmosféricky působivá a hlavně se zde nešetří s gore a praktickými efekty, což mě fascinovalo samozřejmě nejvíc. Úžasná věc, ke které se budu nejspíš často vracet. Příběh****, Akce*** Humor**, Násilí*****, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Víc než Halloweenskej speciál čehokoliv. Clancy Brown byl kurevsky dobrej pohřebák a průvodce celým snímkem, jednotlivé příběhy průměr, ale spíš ten lepší. Jednotlivá spojení i celkové vyznění ok, fakt by 3/5 v rámci tohoto tématu bylo málo. Jako zázrak nečekejte, ale líbilo se mi to dost a vlastně jsem se za ty skoro dvě hodiny nenudil, spíš naopak. Zvolíte li vhodnou chvíli s chutí po takovém snímku, tak Vás nezklame. krásnejch 7.5/10 ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Pocta starým Tales from the Crypt a 80. hororům jako Phantasm? Dost pravděpodobně. Vše v Mortuary je výtečné - povídky, charaktery, herci, režie, i to, že svět není stvořen z atomů, ale příběhů. Jenže jsem zjistil, že horory mám radši "vážnější" a celistvé, kdy nejsem rušen přechody mezi stories, neb z podobného konceptu mám pak dojem 'hororu pro zábavu'. To ale absolutně neznamená, že bych si nedal pokračování, neb TMC je bezpochyby povedené a Spindell muž na pravém místě. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno