Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejnovější řada Futuramy není to, po čem jsem toužil, ale pořád je to fajn série. Byl jsem neskutečně nadšený, když se oznámil návrat Futuramy po X letech a snad jediné, co mě na tom trochu mrzelo bylo to, že budou „muset“ zasáhnout do toho perfektního konce 7. série. Poté den premiéry konečně přišel a sen se stal skutečností, bohužel nepřišel skvělý CZ dabing (na který jsem až na výjimku u první nové epizody dosud marně čekal, a nakonec mi nezbylo stejně nic jiného než kouknout na originál). Každopádně nová série není špatná, ale rozhodně není tak zářná, jak mohla být a bohužel je to pro mě nejslabší série Futuramy. Začnu pozitivy – postavy mají pořád své typické charaktery, a zvláště se mi pak líbily různé narážky na Zoidberga a Benderovi nemístné poznámky, které neomrzí. Jsem taktéž rád, že se nezapomnělo na řadu starých vedlejších postav. No a teď k negativům nové série, nevím, zda jsem u epizod z Futuramy někdy šel pod 4 hvězdy a tady mě dokonce pár epizod přesvědčilo, abych jim dal 2, což je celkem škoda. Některé epizody hold nebyly téměř vůbec vtipné a zajímavé, vůbec nejnudnější epizoda pak byla ta s nákazou – tam jsem se zasmál snad jednou u Bendrovy nekončící poznámky o vyhubení lidstva (nebo něco v tom smyslu), i když nebyl nakažený. Na druhou stranu se našli i epizody, které pobavili a měli fajn nápad. Celkově to mohlo být lepší, ale jsem i tak rád, že se Futurama vrátila a těším se na další epizody. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Futurama sa nám vrátila po desiatich rokoch a všetci frflú, že už to nie je to čo bývalo. Podľa mňa to môže byť aj tým, že ani samotní diváci už nie sú, to čo bývali. Pred dvadsiatimi rokmi mi to fakt odvalilo dekel a bol som nadšený, ale keby som si prvé série pozrel dnes, keď už mám podstatne viac odžité aj napozerané, tak si nie som istý, či by som ešte furt tak slintal blahom. Mám skrátka dojem, že si ľudia niektoré veci zbytočne idealizujú a od nových častí seriálu po dlhej pauze čakajú tie isté pocity, ako keď ju kedysi videli prvýkrát. Mne osobne sa nezdá, že by sa v tejto sérii jednalo o príliš veľký kvalitatívny pokles, niektoré epizódy sú veľmi podarené, niektoré slabšie, sú tu paródie a reakcie na aktuálne fenomény, ale o tom bola Futurama vždy. Prípadné ďalšie epizódy si rád pozriem, ale bez prehnaných očakávaní. PS: Sťažnosti na chýbajúci dabing posúdiť neviem, pre mňa bola Futurama vždy len v originále a dabingom sa musí stratiť veľa vtipov aj z celkovej atmosféry. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Muselo to být? Ale kdepak, nemuselo. Jenže já mám Futuramu moc rád, a tak nové díly přivítám asi vždycky, pokud na tom nebudou mizerně jako Simpsonovi. Tady se stále daří přicházet se zajímavými zápletkami. Nejvíc téhle řade škodí asi to, že po těch letech se v některých epizodách snaží nacpat co nejvíc postav, aby snad všichni měli nějaké to cameo, i když to ději neprospěje a vlastně kvůli tomu příběh působí uspěchaně. No a taky šlo o moji první série bez CZ dabingu, se kterým mi bohužel Futurama přijde lepší. (To jsem se však snažil dávat stranou) Taky kvůli tomu, že Disney+ překlad byl někdy... nic moc (a ve druhé epizodě v některých scénkách vůbec nebyl). A vyplítvat si jednu epizodu z pouhých deseti na té blosti kterou byla devítka je prostě chyba. Pokud bychom však měli pokračovat, budu moc rád, zejména pokud si laťku nastavíme na druhý, pátý a poslední díl. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejblbějších nešvarů dnešní doby - reinkarnovat hezky ukončené seriály - se bohužel dotkl i kdysi výborného animáku a po letech přiletělo pokračování, co nikdo nechtěl a ke všemu nabralo takovou sledovanost, že se na něj bude zase navazovat. Neříkám, že u pár epizod, hezky parodujících současná témata, jsem se nepobavil, ale v celkovém přehledu je nová Futurama spíše utrpením, než potěšením. [viděno na Disney+] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Futuramu miluju, ale její vymodlený návrat po více jak dekádě je spíš hořkosladký. Osmá série sice není ani zdaleka takový průšvih a nuda jako posledních několik sérií Simpsonových, ale do té Futuramy, kterou zbožňují miliony lidí má sakra daleka. Pár epizod ukáže potenciál a snese přísnější měřítko, ale v rámci řady jich je bohužel menšina.. Velmi opatrných 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Když roboďábel telefonuje z robopekla ohledně vrácení Kalkulona na svět, drží v rukou kostku. Jedná se o Lament Configuration z filmu Hellraiser (1987). (loopaa)
  • Tato epizoda je věnována rapperovi Cooliovi, který daboval postavu Kwanzaa bota. (DominatorCZ)
  • Společnost Momazon odkazuje na skutečnou firmu Amazon. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama