Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Marco! - Weirdo! - Marco! - Asshole!" Film, který buď budete milovat a nebo nenávidět. Já se řadím určitě k té první a pokud se k Hubiemu ještě někdy vrátím, vím, že mu klidně s čistým svědomím dám i těch pět. Chápu, proč je pro mnohé skousnout tento film. Je hloupý, má primitivní humor a Adam Sandler je prosťáček k pohledání. Ale pak je fakt, že Sandler je tady jako Hubie naprosto k sežrání, humor mě bavil od začátku do konce a ano, film je to hloupý. Neskutečně nadsazený s ujetým až absurdním humorem. Důkazem byť Hubieho termoska, která je příruční světlo, vysavač, kotvička, dalekohled a mixer na polívku. Mě je vlastně líto, proč se takovýchto filmů alá Žhavé výstřely nedělá více. Sandlerovi filmy mám moc rád a tenhle se mi vlastně moc líbil. Mě jeho humor sedne. Za mě je Hubie Halloween perfektní guilty pleasure! (80 %) ()

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 minútových rafťákoch som prehliadal Netflix a hľadal ďalej. Obchádzal som toho Sandlera tak dlho ako sa len dalo, ale keďže sme naozaj hľadali len kravinu pri ktorej môžeme zaspať a nemusíme ju dopozerať pustili sme toto... Sandler musí byť neskutočné zúfalý. Snáď najhorší film ktorý som s ním kedy videl. Našťastie som ich nevidel veľa, alebo si na to minimálne nepamätám. Po 15tich minútach som sa pozrel na priateľku, ktorú to bavilo tak moc že si pustila 5 minútové video z kapustárne a dopozerala ho celé... To bol jasný znak pre moju známku pre túto ultraidiotčinu. Nakoniec som zaspal včas. Našťastie. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla šílenost, které jsou schopni natočit fakt jenom Amíci. Ani nevím, proč jsem si to pustila, pravděpodobně jsem jednou chtěla dát šanci očividnému fiasku, ale trailer mě nějak lákal svojí čistě halloweenskou atmosférou. Párkrát jsem se zasmála, ale spíš s takovým tím trapnem záhy. Úplně do odpadu to neházím, ale asi bych se tomu spíš vyhnula. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4,5/10. Sandlerův další Netflixovský přešlap. Velká škoda... páč tématika, základní myšlenka a pár gagů funguje příjemně. Větší část stopáže se však Hubie plácá v nesmyslech a zaprděných fórech. Na druhou stranu, Sandler měl v poslední pětiletce i horší střely a tady je alespoň setsakra vtipná termoska na bambilion využití! A to není zrovna málo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na halloweenskou atmošku a jelikož jsem se na film chystala už dlouho, tak jsem ho zvolila. A udělala jsem dobře. Jelikož halloweenskou atmoškou to naprosto oplývá. Hubie mi přišel jako fajn postava, která je neskutečně pozitivní vůči všemu a všem. Adam vlastně napsal film, který má diváka trochu pobavit, ale spíš si má u něj odpočinout, což se u mě stalo. Já si ten film užívala, cítila jsem se v pohodě a v klidu, občas se zasmála. Není to nic světoborného, ale na klidné odpoledne jako dělané a kupodivu jsem se fakt bavila a vydržela koukat celý film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama