Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takové něco mezi geniálním Sandlerem (například 50x a stále poprvé) a Sandlerem odpadním (například Jack a Jill). Samotný příběh i některé z gagů relativně fungují. Tvůrci si hodně daly záležet na vizuální stránce a vedlejších postavách – oceňuji. Pak ale tady jsou i typické nešvary, jako samotný charakter hlavního hrdiny nebo laciné či dětské fórky. Jak jsem již říkal: ani tak, ani tak. Jestli se jednou bude vzpomínat na Sandlera, jako na jednoho z předních komiků své generace, tak bezesporu budou zmiňovány jiné snímky. Kooperace Netlix / Sandler zatím jede na plný plyn, každopádně zatím z ní, víc než divák, těží její aktéři. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která se nebere moc vážně, což je dobře. I když některé scény byly trochu zbytečné a trapné. Jako celek, ale docela dobrý. Líbila se mi Halloweenská atmosféra Salemu i odkazy na různé hororové filmy a plno známých jmen ve vedlejších rolích. Termoska byla samozřejmě kapitola sama o sobě. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se smluvil se svými prominentními kamarády, a neučinil tak zdaleka poprvé, že společně natočí bláznivou halloweenskou taškařici. Scénář (patrně) sepsaný za jedno odpoledne se dočkal realizace, načež sám Sandler coby jeho výsadní autor se pasoval do role žvatlavého dobráka Hubieho, kterého si okolí moc neváží, ovšem o Halloweenské noci může být všechno jinak. Absurdní humor na všechny způsoby, trochu mysteriózní mizení obyvatel městečka, Steve Buscemi jako vlkodlak, Rob Schneider jako uprchlý pacient z psychiatrické léčebny, Ray Liotta jako ťulpas, Julie Bowen jako dívka snů hlavního hrdiny a jiné pitominky. A bohužel, těch pitominek je víc, než by bylo zdrávo pro kvalitně a přirozeně fungující humoriádu. Scénář je místy na zavraždění autora, ten má ovšem k ruce kvalitní realizační tým, takže film je příslušně zdařile nasnímán i zrežírován. Jedná se už o pátou režijní spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Stevem Brillem. Je poměrně zajímavé sledovat jejich tvůrčí vývoj, který má jen mírný progres, v podstatě škarohlídům nahrává laxní obsah i tentokrát, přičemž se sluší upozornit, že Brill to od kritiky v minulosti už několikrát nemile schytal a spolupráce Sandler-Brill nemá dobrou reputaci. Já mám námitky k závěru, kdy chtěl Sandler vystupňovat svoji originální trapnost do odmocniny bizarní trapnosti, což se mu až tak nepovedlo. Hlavně si pro svůj záměr nepřipravil tu nejživnější půdu, průběh komedie je dost nevyrovnaný a neurovnaný, dokonce se flirtuje s hororem i mysteriózním thrillerem, načež výsledná pointa, ve kterou to celé vyústí, tohle snažení popírá. Sandler ovšem zřejmě touží být film od filmu (mimo)řádně trapný a kýženého cíle tímto počinem dosáhl. 6/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegů já jsem spokojen. Moc se mě líbily odkazy na filmy v jednotlivých scénách a bylo z filmu znát, že Adam chtěl spíš pohodu a uvolnění než humor za každou cenu, což se mě ve finále líbilo. Postava Hubie je tak sympaticky blbá, že nebudí ani lítost, ale ani posměch, prostě ze zájmem a úsměem na hubě jsem sledoval co bude. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno