Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U jídelního stolu je nalezena mrtvola muže, který má uvařené oči. Zavražděný byl považován za věhlasného léčitele provozujícího reiki. Filip ovšem velice záhy dokáže, že šlo o podvodníka, a podezřelé stopy policii zavedou do zámečku, v němž sídlí sekta, kterou vede léčitelova bývalá manželka. Návštěva duchovní mistryně Ambrózie se stane Filipovi téměř osudnou. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní mrtvola je brutální, tohle se jen tak nevidí. Cimrman by řekl "Bártovo oko, kuk!". Pachatel zajímavý, podezřelí z jakési sekty o ničem. Scény se snahou Kotka se zabít jsou jakoby z jiného filmu, sem to vůbec nesedí. Horší než průměr, ale ne zas tak hrozný. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde to celé postupně do kopru. Kriminální případ mnohokrát daleko kvalitněji zpracovaný, vyšetřovací metody amatérské, herecké výkony na hranici sledovatelnosti a to včetně Kotka. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase ta houpačka. Zatím to vypadá, že jeden dobrý díl bude střídat slabší. tentokrát zápletka stokrát ohrané téma podvodných léčitelů, Veronika Freimanová co by géniova matka přehrává až běda (nicméně v tom vidím chybu ve scénáři) a humorných situací ubylo. Kotek když hrál schízu se sebevražednými sklony se taky moc realisticky nepředvedl. Druhá vedlejší dějová linka se nikam moc neposouvá, snad kromě snah přitažených za vlasy opravdu napevno. Za mne 50%. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádná dávka černého humoru (ty hvězdičky jsou hlavně za něj). Pokud jde o zápletku, řekl bych, že takový génius jako profesor König mohl očekávat, co s ním Ambrózie asi provede. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jelikož ve světě jsou v kurzu i nechutnosti /aby šokovali diváka a upoutali ho/ tak začátek tohoto případu jsem se dívala periferně na obrazovku. Já vím proč nepoužívám mikrovlnku XD, X-). Vtípky slabší ale koukatelný. Líbí se mi intro aspoň se někdo snažil.  Postava Filipa začíná být návyková. -Pár podobných lidí znám, takže mi přijde uvěřitelná. Líbí se jak díl poukazuje na /častejší/ dnešní duchovní kulturu. Jak lidé kteří hledají změnu/duchovno spadnou k manipulaci šarlatánů a zázraků. Njn víra tvá tě vyléčí ale v lepším případě přijdeš jen o prachy nebo taky o rozum. Znám u nás pár lidiček kteří rádi "zázračnou vodu." Nejen díky tomu přidávám hvězdičku navíc. Dohazování nebylo tak zábavné. Ani sebevražedné zkreslení. Zatím slabší díl. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpaky převládají. Dát dohromady slušnou sestavu herců a pak je nechat honit, neustále vést dialogy v podobě narážek a samotný případ odsunout někam do pozadí a v podstatě od začátku jasný a bez překvapení. Opravdu jako kdyby v detektivce na zápletce záleželo ze všeho nejmíň. ()

Reklama

Reklama