Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

zahadum 

všechny recenze uživatele

5 podarených zvierat ktoré každé má svoje ZA a PROTI, spoločné akcie, príbeh v príbehu, pointa v pointe ktorá je v pointe, neskutočný počet hlášok, nonstop akcia, výbuchy, padanie budov, zlo ktoré je iné ako sa javí, dobro ktoré je iné ako sa javí....atď...klasický ostrý brutálny akčný miš maš...je toho až príliš, príliš akcie, príliš dospelé, príliš zamerané na niekoho kto ma napozerané filmy a vstrebá tak lepšie tie stovky pop kultúrnych odkazov...nechápte ma zle, sadnete si zabaviť a oddýchnuť a ono to skoro vystrelí TV do vás... a šéfka polície už bola totálne za hranu, vyzerala ako nejaká príšerka z hry na mobile... za mňa silných 60 % ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

V kostce. Zlouni mají super animaci, pořádně dojí tématiku morčátek (jo, máte mě!) a snaží se být akčňákem pro mladší diváky (honičky a vloupačky se daří na jedničku). Má to však svoje „ale". Opravdu povedených vtipů je málo a celý film je svou nepředvídatelností hrozně předvídatelný. Umím si představit, že se děti budou královsky bavit a dostanou i zodpovědnou dávku poselství, ale já se popravdě nudil. Což by se mi u animáků stávat nemělo. P.S.: Poslední věta Hladova komentáře to vystihuje dokonale. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). The Bad Guys jsem vnímal jako potencionální comeback studia DreamWorks. Celkový koncept byl hrozně nápaditý a synopse slibovala originální podívanou. Dočkal jsem se nakonec něčeho neobyčejného  a jedinečného? To asi ne, ale snímek mě v některých aspektech dost potěšil. Jako největší pozitivum bych viděl rozhodně animaci, která je opět originální a v dnešní době je tohle rozhodně vítané. Dalším skvělým aspekte jsou samotní "hrdinové". Každý má rozmanitou osobnost (jestli se tomu tak dá u zvířat říkat) a má svoje charakteristiky. Žádné ze zvířat není ploché a každé z nich tady má část svého prostoru. Posledním pozitivem bych zmínil neověřitelnou nápaditost co se týče zločinů a loupeží. Jde vidět, že toho mají tvůrci hodně nakoukané a nechali se inspirovat plejádou heist filmů. Bohužel, aby to byl výborný animák, tak mi tady chyběl moment údivu a překvapení. Ten film je hrozně předvídatelný a kdo je pravým záporákem jde odhadnout opravdu lehce. Jinak se jedná o originální počin, který měl možná ambice ještě trochu výše, ale rozhodně si to zaslouží uznání. Také kvůli snaživým hercům, kteří dabují jednotlivá zvířata. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

animovaná jednohubka, která se snaží sázet na originalitu, ale zas tak moc jí to nevychází a ve finále z toho nevyleze nic co by překvapilo. Akce je dost, humoru poměrně taky ovšem postavy zas tak zajímavé nejsou a chemie ústřední bandy na mě moc nefungovala. Rozhodně je tu každopádně vidět, že tvůrci mají rádi a znají heist filmy a po téhle stránce Bad Guys fungují velmi dobře...65% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi často sa rozpisujem o tom, že niektoré filmy sú schématické a ničím prekvapivé. A za tým si stojím. Raz za čas ale príde film, ktorý je schématický, v ktorom viete čo sa stane v ďalšej minúte a aj tak je zábavný a dobre sa na neho pozerá. The Bad Guys sú presne takým filmom. Všetko je tam presne také, ako od takéhoto filmu očakávate. Pričom vykráda všetko čo sme už niekde videli. Nájdete tu podobnosť s Ja zloduch, so Zootopiou a určite by ste našli kopec ďalších. Ale v tomto prípade to vôbec nevadí, pretože ústredná pätica je skrátka výborne napísaná. Ono je to ako mix detského Pulp Fiction, Ocean Eleven a Rýchlo a zbesilo. Dokonca som tam našiel veľkú podobnosť s DC Super pets. A aj napriek tomu je to v niečom zábavnejšie a sofistikovanejšie. Takže výnimka čo potvrdzuje pravidlo. Aj tisíc krát opakovaný príbeh môže byť stále okej, ak sa nehrá na nič viac, než na to, čím v skutočnosti je. A veľmi málo tvorcov si uvedomuje, že v tom dakedy tkvie čaro. Výborný animák u ktorého očakávam pokračovanie. Tých kníh v sérií je fakt veľa. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)

Reklama

Reklama