Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Madison 

všechny recenze uživatele

Grishamovky mám rada, no filmovým spracovaniam som okrem Klienta ešte nedokázala prísť na chuť. V tomto právnickom thrileri je hneď niekoľko logických chýb, no napriek tomu mu nechýba hojná dávka napätia a skvelých hereckých výkonov. Prichytila som sa pritom, ako som bola naštvaná na toho malého chlapca, ktorý si parkrát zbytočne vyrobil problémy a občas mala dojem, že zvíťazí tá ,,nesprávna strana". Ale to je celý Grisham. A tomu pocitu, že nejaký gangster ,,sa chytil do pasce" a prehráva na plnej čiare, sa len ťažko odoláva. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je vynikající (Brad Renfro, Susan Sarandon zejména...), příběh je napínavý, jenže: poslední část filmu, kdy se hlavní hrdinové vydávájí po stopě na vlastní pěst je už vysloveně přestřelená. Nemluvě o tom, že stačilo požádat o zařazení do programu ochrany svědků už na začátku a bylo by po problému... No, ale to by nebylo o čem psát (Grisham) a na co koukat (Schumacher) :-) Prostě docela fajn běžný thriller - možná před těmi 15 lety byl fakt bomba. No dneska pořád dobrý průměr. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $92,115,211Tržby Celosvetovo $117,615,211Joel Schumacher vždy vedel točiť zaujímavé thrillery a tento je tiež jeden z tých vydarených, len škoda že plejádu známejších hercov rázne prebije svojím umením mladý Brad Renfro(fakt bol veľký talent), len ako tak mu stíha Susan Sarandon, Tommy Lee Jones či Will Patton tu len vyznejú ako stále sa usmievajúce krovie, čo moc na vierohodnosti vypätého deja nepomáha... ale aj tak slušný priemer z niekoľkými silnými momentkami. /65%/ ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Film na jedno zhlédnutí. V podstatě je to děsná blbost, která má spád, ale nic nového nepřináší, jasný průměr. Tommy Lee Jones hraje s přehledem, Susan Sarandon si nominaci na Oscara asi zasloužila, i když nějak zvlášť neexceluje. Renfro má bohužel ksichtík grázla, takže mu je těžko věřit tahle role. Ale špatně nehrál. Schumacher tady dokázal, že když má moc peněz, není to moc dobré. Není to průšvih jako jeho Batmani, ale k jeho nejlepším filmům to má hodně daleko, také díky dost hloupému scénáři. Ale na televizní pokoukání to stačí. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Miluju tříleté hrdiny s náušničkou, kteří jsou psychicky odolnější než parta agentů vyškolená v FBI. Sám jsem si občas krupnul, a to jsem byl s nebojácným synkem spojen jen přes TELEmost. On tam byl fyzicky a ničeho se nebál. Svědčil dokonce proti T.L.Jonesovi. Kvituji. Lidé, kteří jdete do boje proti největším hvězdám, +420 733 195 348 je k dispozici 24 hodin denně. Vím, začátky jsou těžké, ale jsem tu pro vás. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama