Reklama

Reklama

V západním Manhattanu na 53. ulici stojí snad poslední uzavřená telefonní budka v New Yorku. Právě z ní den co den ve stejnou dobu telefonuje arogantní mediální manažer Stuart Shepard začínající herečce Pam. Poslední den před tím, než mají budku zbourat, se však stanou dvě zdánlivě nevinné věci, které samolibému muži převrátí život vzhůru nohama. Nejprve na dvířka telefonní budky zaklepe doručovatel s pizzou, kterou si Stu neobjednal, a vzápětí zazvoní telefon. Shephard udělá tu chybu, že automaticky zvedne sluchátko a tím zpečetí svůj osud. Kdosi neznámý, který však o něm ví překvapivě mnoho, mu začne vyhrožovat. Přesvědčí Sheparda, že pokud nebude poslouchat jeho příkazy, odstřelí ho snajpr, jenž ho má na mušce a hraje si s ním jako kočka s myší. Komorní thriller režíroval Joel Schumacher, v hlavní roli exceluje Colin Farrell. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

paulhenry

Nemohli ho zatknúť pretože tie prostitútky hovorili že má zbraň. Žiaden policajt sa nebude hrať na hrdinu... Zároveň ho nemohli zastreliť lebo tú zbraň nevideli. 

__:krux:__

__:krux:__ (hodnocení, recenze)

paulhenry

Ano, to můžu - z celovečerního filmu by se stal krátký film.

Ale vážně, celá situace byla dost podivná a navíc si mysleli, že má zbraň, takže zvolili vyjednávání místo útoku.

paulhenry

paulhenry (hodnocení, recenze)

Nechapem preco ho policajti hned po prichode nezatkli, ved nemal rukojemnikov.  Oni nevedeli, ze je tam ostrelovac.... Moze mi to niekto vysvetlit?

na příspěvěk reagoval __:krux:__, Sepp37

Blind307

Blind307 (hodnocení, recenze)

...nepočul som celý český a ani celý slovenský dabing...začal som s maďarským dabingom a ten bol perfektný, takže inak to už neviem pozrieť...originál som vynechal naschvál...

na příspěvěk reagoval Jaroslaf

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Film super, ale dabing má tenhle film otřesnej. Především Marcel Vašinka (jinak dobrej herec) se na skvělýho Sutherlanda vůbec nehodí. Tam kde je Sutherland ironickej a škodolibej, je Vašinka takovej konejšivej a hrozně měkkej. Kdo tenhle dabing dělal, zaslouží na prdel. Znovu se potvrdilo, že není nad originální znění.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

harapag

harapag (hodnocení, recenze)

bohužel jsem neviděl originál a Vašinka mě nepřesvědčil,spíš naopak

real_fidli

real_fidli (hodnocení, recenze)

dobrý psycho, uplně sem se zapotil, akorát mi není jasný jstli ho teda nakonci sejmul, nebo jen uspal, dobrá facka pro Stua

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

To bych netusil, ze film, ktery se odehrava jen na jednom miste muze mit tak velky uspech. Vubec sem nemel v planu se na neho divat,  jen jsem se chtel mrknout co je to vlastne zac a pochvili uz jsem se od toho neodtrhnul.

sisimiut

sisimiut (hodnocení, recenze)

maniche:  kurník,tyjo dík že jsi mě na to upozornil,nechápu jak jsem to mohl udělat,ihned jsem to upravil. Mnohokrát dík za upozornění. Krokodýl je skutečně otřesný film v tom s vámi musím souhlasit. Tak a ted,co vidíte všichni na telefonní budce?

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

sisimiut: Rozumně mi vysvětli, co proč jsi ohodnotil film Krokodýl 5 hvězdami a já se ti pokusím vysvětlit, co všichni vidí na Telefonní budce.

sisimiut

sisimiut (hodnocení, recenze)

nechápu co na tom filmu vidíte.
děj je chatrný¨
efekty žádné
herecké výkony taky nic nepřekonatelného
opravdu nechápu co s tím všichni máte

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Mě to bylo hned divný, že to nemůže být ten pizzař. Jak by do té budky dostal tu pistol...

spider163

spider163 (hodnocení, recenze)

tak ten film bol celkom zaujimavy a celkom dobry.. aj ked pouzily na ten film asi najmenej penazi :) ziadne akcne sceny.. lebo cely film sa dial len v telefonnej budke.. ale tak ma nieco v sebe a bolo to dost napinave:) moze byt:)

swed

swed (hodnocení, recenze)

Výborný nápad i tempo, bohužel to je asi tak všechno. Přeceňovaná záležitost...

Rocky62

Rocky62 (hodnocení, recenze)

Tempo a napětí by se dalo v tomhle filmu doslova krájet, výkon Farella - excelentní, po celou dobu sledování nevíte kdo je větší grázl jestli Stu a nebo odstřelovač, konec filmu jsem tedy nečekal, ale byl jsem jím potěšen, rozhodně mě trochu donutil k zamyšlení jak bych jednal kdybych byl ve stejné situaci jako Stuart, vřele doporučuji

Redix

Redix (hodnocení, recenze)

Používal pušku Arctic Warfare Police a né tu co říkal ve filmu. Nicméně ten film byl bohužel hodně krátkej.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

napínavé, ale fakticky děravé, z jednoho okna měl výhled na všecky strany, telefony všecky napíchnuté aj.

moniczka

moniczka (hodnocení, recenze)

Na to, že se tento film odehrává z 98% na jednom místě je to něco úžasného.. dívali sme se na to ve škole přes projektor..a totálně mě to chytlo..nevnímala sem okolí od začátku do konce.. víc takových filmů :)

Miluska77

Miluska77 (hodnocení, recenze)

Pre mna to bol nezabudnutelny tento film. Colin je pre mna sladky chlapec ale musim priznat, ze bol dobry, pre mna docela posobive...

Mytologie

Mytologie (hodnocení, recenze)

Nic moc. Farrell se na tu roli nehodil, chyběla tomu opravdovost, náboj, myšlenka, humor. Podprůměrný film.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

take co javiem..hmm.. ani sam neviem ci 4 by som mal dat hviezdicky. je to urcite istym sposobom originalny film..ale kusok prehnane pritiahnuty za vlasy. no ale dobre no.. da sa pozret a je to dobre.. neni to lacna bejkovina.. cize co som to chcel - aha - odporucamm ;))

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pro mě obrovské zklamání.Nechápu, jak někdo může napsat, že je to nejlepší film všech dob.Nechápu!!!!

Přemek

Přemek (hodnocení, recenze)

Ať mne nikdo nekamenuje, ale mě se líbil dabing Marcela Vašinky (daboval K. Sutherlanda). Jinak samozřejmě skvělý film, excelentní studie strachu, manipulace a napětí.

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

uzasnej snimek, uzasnej, videl jsem nekolikrat a vzdycky me dostane, aby taky ne kdyz o jeho nataceni uz pred mnoha lety uvazoval sam mistr Alfred Hitchkock, ano tak stary je scenar, prosel vsak zajimavou evoluci a rukama zajimavych filmovych tvurcu, nesmim vsak zapomenout na hlas keifra Sutherlanda kterz se nad celym filmem vznasi jak demon, parada

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Film je řazen do kategorie Drama. Tak takhle má, dámy a pánové, opravdové drama vypadat!!! Nevíte nic určitého, někdo vás neuvěřitelně děsivě ovládá, všechno se odehrává v jedné malé telefonní budce... Prostě a jednoduše jste napjatí až do konce.

 (hodnocení, recenze)

Dlouho jsem neviděl film s tak hustou atmosférou... Nechtěl bych ho vidět s dabingem. Ten hlas K. Sutherlanda je naprosto nezapomenutelnej. No prostě jasných 5*.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

No já si pamatuju, jak jsem několikrát zvedl sluchátko v budce a dělal si z lidí prdel, jako třeba: BIS, Přejete si?..

 (hodnocení, recenze)

Naprosto originální film který navíc podpořil skvělý výkon Colina Farrella. O nezáživnosti se vůbec nedá hovořit. Film má spád od první minuty až do závěrečných titulků. Jen bych chtěl vědět, kdo z nás by po shlédnutí tohoto filmu jen tak zvedl sluchátko u zvonící budky někde na ulici.

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Kaka: Budeš se smažit v pekle velikosti telefonní budky! A narozdíl od filmu, to nebude tak krátké...

Tyfuska

Tyfuska (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film byl fakt dobrej.... na to že se to točilo jenom u telefonní budky.... bylo to napínavý jako každej thriller..... je to můj oblíbenej film.........

Související novinky

Režisér Batmana chystá nový horor

Režisér Batmana chystá nový horor

07.12.2020

Matt Reeves má momentálně plné ruce práce s jeho Batmanem, který nakonec do kin (a zjevně i na streamovací službu HBO Max) dorazí až v roce 2022. Nicméně mezitím se tvůrce hodlá věnovat také produkci… (více)

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

Reklama

Reklama