Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý golfový profesionál, dnes outsider, Roy "Cink" McAvoy (Kevin Costner), je majitelem zanedbaného golfového hřiště u městečka Salem v Texasu. Tam se přistěhuje psychoterapeutka Molly Griswoldová (Rene Russo), která si tu zařídí praxi. Roye požádá o hodiny golfu, a ten ji ukáže nejen základy hry, ale i svou životní filozofii. Roy se před lety vzdal profesionální kariéry a žije na hranici nouze v obytném přívěsu se svým kamarádem a zaměstnancem Romeem (Cheech Marin). S podporou sympatické a půvabné ženy i svých svérázných kamarádů se Cink rozhodne vrátit se do světa špičkového golfu a dokázat, že už není odepsaná nula. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Netradiční sportovně-romantická komedie z golfového prostředí s dvěma mými oblíbenci - s Kevinem Costnerem a s Donem Johnsonem. O golfu nevím nic, ale i přesto jsem si tenhle film užil, a to náramně. Pohodový soundtrack, pásovci na hřišti, hádky mezi Kevinem a jeho caddym. Navíc je tu hodně netradiční konec. **** ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Film sem si oblíbila ještě předtím než sem začala s golfem! To už je samo o sobě dost co říct, protože mi ''laik'' asi rozdíl mezi dřevem a železem neřekne. Jako podstaný to ve filmu není, ale to, že něčemu nerozumím mě například zase odrazuje od filmů o baseballu. Každopádně mám ráda Kevina Costnera a tady se mi vždycky líbí. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zapatovat míček do jamky Rene Russo a dokončit tak hru s minimálně pěti čísly za noc pod její pás je snem nejednoho Kevina. Film to není ani moc komediální, ani moc dramatický, ani moc romantický, ba ani moc sportovní, zato však rozhodně výborně průměrný. Co nádherně ukazuje je, že pokud si holka vybírá mezi blbem a blbem, vybere si vždycky blba. To je skvělá zpráva, protože kolikrát se vám stane, že máte za konkurenta dokonalého Úžasňáka? Na to je nás chlapů po světě pořád moc málo... ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Sportovní a romantické filmy mám rád. Tenhle film byl skvělým mixem obou žánrů. Ležérní povaleč Kevin mě fakt sedl a Rene taky stála za to:) Závěrečný U.S. Open je už lehce klišé, ale hlavní je, že to zase všechno dobře dopadne....Silně na přelomu 4 a 5*, ale kvůli slabému hodnocení, které nechápu, je to za 5. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je plný konfrontácií a skvelých hlášok, ktoré vypúšťa hlavne Roy a jeho blízky kamarát Romeo (Cheech Marin). Od začiatku do konca budete cítiť úplne pohodovú atmosféru, hŕbu humoru, kľud a príjemné napätie. Snímok si nemožno neužiť a ak ho budete sledovať v rodinnom kruhu, ostatní členovia vás určite pochvália za skvelý výber. PS: Rene Russo bola v 90.rokoch neodolateľná. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho golfových rán Roya McAvoya (Kevin Costner) bolo skutočne odpálených hercom osobne. (misterz)

Reklama

Reklama